9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 28, 2024

Δικάζεται στην Καβάλα ο φονιάς της Ζωής

Ζωντανεύει την Δευτέρα στο Δικαστήριο, η φριχτή δολοφονία της 33χρονης κοπέλας στην Ξάνθη

newego_LARGE_t_1101_54146673

Δικάζεται τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καβάλας ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της 33χρονης Ζωής Δαλακλίδου από τη Ξάνθη που συγκίνησε το πανελλήνιο το Δεκέμβριο του 2012.

Ο Χρήστος Παπάζογλου το Δεκέμβριο του 2012, κακοποίησε σεξουαλικά και να σκότωσε την 33χρονη κοπέλα, βάζοντάς την φωτιά.

- Advertisement -

Ο 27χρονος άντρας φέρεται να περίμενε την άτυχη κοπέλα στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου έμεναν οι γονείς της, τους οποίους είχε πάει για να επισκεφθεί από τη Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε μόνιμα η ίδια.

Αρχικά, προσπάθησε να τη βιάσει και όταν εκείνη αντιστάθηκε, στη συνέχεια της επιτέθηκε, την κακοποίησε και της έβαλε φωτιά, αφού πρώτα την περιέλουσε με βενζίνη που πήρε από μηχανάκι που ήταν παρκαρισμένο δίπλα.

Ο κατηγορούμενος, που κρατείται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών, αναμένεται να μεταχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, για να δικαστεί τη Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος δεν έχει συνήγορο υπεράσπισης και για το λόγο αυτό του διόρισε το δικαστήριο.

ThrakiToday

spot_img
Thursday, March 28, 2024

Latest News

Για να …ξαναζωντανέψει ο οικισμός της Κίρκης

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ανασυγκρότηση του χωριού που κάηκε από τις Πυρκαγιές του 2023 Ο οικισμός της Κίρκης, ο παλαιότερος...

More Articles Like This