9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Ιστιοπλοϊκός αγώνας στην Αλεξανδρούπολη

Από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2015 “1st OPEN HELLENIC 470 MASTER’S CUP”, με τη συμμετοχή ιστιοπλόων από Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία και Ρουμανία

ISTIOPLOIKOS-AGONAS1

Ο Όμιλος φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης και το τμήμα ιστιοπλοϊας διοργανώνουν τον αγώνα “1st OPEN HELLENIC 470 MASTER’S CUP” στην Αλεξανδρούπολη, από τις 3 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2015.

Ο ιστιοπλοϊκός αυτός αγώνας παίρνει το όνομά του από της ολυμπιακής κλάσης σκάφη 470 με τα οποία θα αγωνίζονται τα πληρώματα, σε ζευγάρια. Οι αγωνιζόμενοι που θα λάβουνε μέρος θα είναι ενήλικες με μέσο όρο ηλικίας άνω των 30 που θα έρθουνε στην πόλη μας για αθλητικό τουρισμό και αναψυχή.

- Advertisement -

Η πετυχημένη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος 470 masters cup το 2006 στην Αλεξανδρούπολη, η κομβική θέση της πόλης μας στα βαλκάνια καθώς και η απουσία παρόμοιας διοργάνωσης αποτελεί πόλο έλξης στις γειτονικές χώρες για τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής μας και την προβολή του.

Στόχος του αγώνα σε 1η φάση είναι να προσελκύσει τόσο τα ελληνικά πληρώματα όσο και πληρώματα της γειτονικής Τουρκίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας με σκοπό να φιλοξενηθούνε στην πόλη μας για το διάστημα αυτό.

Τέλος, ο όμιλος ενημερώνει για την ανάληψη του παγκόσμιου πρωταθλήματος 470 masters για το 2017, τη μεγαλύτερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση που θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην πόλη μας.

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This