9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

ΚΟΨΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ BARBAROS

Η Κυβέρνηση οφείλει να πράξει αυτό που έκανε η Κύπρος – Να μην πάει στις 29 Νοεμβρίου ο Υπουργός Εξωτερικών στην Τουρκία – Έχει τρωθεί η Εθνική Υπερηφάνεια των Ελλήνων

BARBAROS1NTAVOUTOGLOU-VENIZELOSBARBAROS

Βρισκόμαστε μπροστά σε συγκλονιστικά γεγονότα σε Διεθνές επίπεδο, που τα παρακολουθούμε στις οθόνες των τηλεοράσεων, αδυνατώντας όμως να τα κατανοήσουμε ή να ερμηνεύσουμε τα γενεσιουργά τους αίτια.

Το χαλιφάτο που έχει δημιουργηθεί στην Μέση Ανατολή, με τους Τζιχαντιστές να δολοφονούν, να βιάζουν και να αποκεφαλίζουν τα θύματά τους μπροστά στις κάμερες, για εντυπωσιασμό της Διεθνούς Κοινής Γνώμης, δεν αποτελεί μονοσήμαντο γεγονός.

- Advertisement -

Έχει επιπτώσεις σε όλο τον χώρο της Μέσης Ανατολής, ακόμα και στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου, όπου βρίσκεται η Ελλάδα.

Και αυτό διότι το σύστημα της Δύσεως να δημιουργεί Ηγέτες ενόχους προς αφανισμόν, μετά το “μπάχαλο” που δημιούργησε σε Ιράκ, Λιβύη, κ.λπ. έβαλε στο στόχαστρό της και τον Ηγέτη της Συρίας.

Που θα είχε καταρρεύσει εάν δεν υπήρχε η ενεργός στήριξη της Ρωσίας.

Μέσα σ’ αυτόν τον περίγυρο, η Τουρκία βρήκε την ευκαιρία αρπαγής στην Κυπριακής ΑΟΖ, στέλνοντας το ερευνητικό σκάφος BARBAROS, συνοδεία πολεμικών της σκαφών, ενώ παράλληλα απειλεί για μία ακόμη φορά τον Ελληνισμό της Ελλάδος και της Κύπρου με CASUS BELLI.

Ενώ της ίδια ώρα συνεχίζονται με αυξανόμενη ένταση οι παραβιάσεις του θαλασσίου και εναερίου χώρου της πατρίδος μας, από τουρκικές φρεγάτες και αεροσκάφη.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κυβέρνηση ετοιμάζεται για την κοινή συνεδρίαση του Ανωτέρου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας.

Ο Λαός έκπληκτος παρακολουθεί τα δρώμενα και αισθάνεται δεινή προσβολή της Εθνικής υπερηφάνειας, με τις κινήσεις κατευνασμού του θηρίου που καθημερινά αποθρασύνεται.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, μεταφέροντας τις θέσεις της κοινής γνώμης, είναι υποχρεωμένη να μεταφέρει την αγανάκτηση και οργή των ακριτών της Θράκης που λένε τα αυτονόητα: ότι δηλαδή η Κυβέρνηση οφείλει να πράξει αυτό που έκανε η Κύπρος.

Να διακόψει συνομιλίες και επαφές με την Τουρκία.

Να μην στείλει τον Υπουργό  Εξωτερικών στις 29 Νοεμβρίου στην Άγκυρα για επίσημη επίσκεψη, ούτε να δεχθεί τον Τούρκο Πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα, αν δεν φύγει το BARBAROS από την Κυπριακή ΑΟΖ και δε σταματήσουν οι προκλητικές παραβιάσεις των χώρων ύδατος και του εναερίου χώρου μας, από πολεμικά πλοία και αεροσκάφη.

Είναι καιρός η Ελλάδα να ορθώσει το ανάστημά της για να νοιώσουν οι πολίτες υπερήφανοι.

Γιατί πέραν της Τρόικας και των οικονομικών προβλημάτων, υπάρχει και η Πατρίς.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα μαθητών στα σχολεία !!!

Αυστηρότερα μέτρα παίρνει το Υπουργείο Παιδείας - Τα κινητά θα παραδίδονται πριν την έναρξη των μαθημάτων Νέα αυστηρότερα μέτρα για...

More Articles Like This