9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

Με πρωτοποριακές προτάσεις η ημερίδα-συζήτηση ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης-ΑΠΟΚΔΑ

stivos

Μια πρωτότυπη ημερίδα – συζήτηση διοργανώθηκε από τον ΜΓΣ Εθνικό και τον ΑΠΟΚΔΑ, με θέμα: “Βελτίωση της λειτουργίας των αθλητικών σωματείων και αξιολόγησή τους από το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό”, την οποία παρακολούθησαν στελέχη των δύο οργανισμών, καθώς και στελέχη πολλών σωματείων της πόλης.

Ομιλητές ήταν ο κ. Γιώργος Γκανάτσιος, Διευθυντής Παιδείας & Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ) και ο κ. Δημήτρης Γαργαλιάνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, ειδικός σύμβουλος ΣΕΓΑΣ και ΜΓΣ Εθνικού.

Οι ομιλητές παρουσίασαν διεξοδικά το πολύπλοκο αυτό θέμα και μέσα από ένα γόνιμο διάλογο προσδιορίστηκαν διαδικασίες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των αθλητικών φορέων της πόλης. Σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβαν ειδικά εκπαιδευόμενα διοικητικά στελέχη του Εθνικού να επεξεργασθούν τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν, να κάνουν επικεντρωμένη και πιο λεπτομερή έρευνα στη βιβλιογραφία και να συγκροτήσουν συγκεκριμένη πρόταση αξιολόγησης των σωματείων του Δήμου Αλεξ/πολης από τη Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα μαθητών στα σχολεία !!!

Αυστηρότερα μέτρα παίρνει το Υπουργείο Παιδείας - Τα κινητά θα παραδίδονται πριν την έναρξη των μαθημάτων Νέα αυστηρότερα μέτρα για...

More Articles Like This