9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 28, 2024

Ο Χ. ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ 

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ στις 20 Ιανουαρίου 2012 – Και αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον σήμερα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – Όταν οι… “Προφητείες” γίνονται εντολές προς εφαρμογή

Henry Kissinger, ancien secrétaire d'Etat américain, prix Nobel de la Paix en 1973
Henry Kissinger, ancien secrétaire d’Etat américain, prix Nobel de la Paix en 1973

Το παρακάτω δημοσιευμένο κείμενο, μας το θύμισε προχθές κάποιος αναγνώστης της εφημερίδος μας, που το είχε κρατημένο σε φωτοτυπία, στο αρχείο του.

Το επαναδημοσιεύουμε σήμερα, γιατί αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

***

- Advertisement -

Πεπεισμένος ότι ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται προ των πυλών, εμφανίζεται ο γνωστός διπλωμάτης και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ, εκτιμώντας ότι το Ιράν θα αποτελέσει την αφορμή να διεξαχθούν σκληρές μάχες, όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες θα “κονταροχτυπηθούν” με την Κίνα και την Ρωσία.

“Το Ιράν θα αλλάξει την ισορροπία. Πόσο καιρό μπορεί η Κίνα και η Ρωσία να κάθεται και να βλέπει την Αμερική να καθαρίζει; Η μεγάλη ρωσική αρκούδα και το κινέζικο δρεπάνι θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, και αυτό θα γίνει όταν το Ισραήλ θα πρέπει να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και οπλισμό”, υποστηρίζει ο 89χρονος Κίσινγκερ σε δηλώσεις του που φιλοξενεί η ιστοσελίδα dailysquib.co.uk.

“Ας ελπίσουμε ότι αν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή θα είναι Ισραηλινή”, προσθέτει. Σύμφωνα με τον πρώην Αμερικανό ΥΠΕΞ, θα είναι ένας σκληρός πόλεμος όμως μόνο μία υπερδύναμη σαν τις ΗΠΑ θα μπορεί να κερδίσει.

“Είπαμε στον στρατό ότι θα έπρεπε να καταλάβουμε πάνω από 7 χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την δουλειά τους.

Όλοι γνωρίζουμε τι πιστεύω για τον στρατό, αλλά πρέπει να πω ότι αυτή την φορά υπάκουσαν τις διαταγές με το παραπάνω”, αποκαλύπτει ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον.

«Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη.

Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους», δηλώνει με παρρησία ο Κίσινγκερ, υπενθυμίζοντας ότι δεν ήταν τυχαία εκείνος που έφερε το δόγμα της “ρεαλπολιτίκ” (Realpolitik) στην αμερικανική εξωτερική πολιτική.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει έναν σχηματισμό τύπου υπερκράτους, που θα της δώσει ευκαιρίες, αλλά και κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της…

“Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα.

Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων.

Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος».

Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους.

Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν.

Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή…

Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση.

Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη…”.

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Προσέξτε αγαπητοί αναγνώστες την διατύπωση:

“Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη (οι ΗΠΑ) και μία παγκόσμια διακυβέρνηση”.

Οι …“Προφητείες” λοιπόν, γίνονται “εντολή προς εφαρμογήν” σε βάθος χρόνου.

Το ζούμε σήμερα.

Σ.Κ.  

spot_img
Thursday, March 28, 2024

Latest News

Για να …ξαναζωντανέψει ο οικισμός της Κίρκης

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ανασυγκρότηση του χωριού που κάηκε από τις Πυρκαγιές του 2023 Ο οικισμός της Κίρκης, ο παλαιότερος...

More Articles Like This