9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 28, 2024

7ο Τουρνουά Κολύμβησης Α.ΜΕ.Α στη Νάουσα

amea amea_3 amea_2

Και μπορεί να έδρεπε δάφνες η Ειρήνη Μπράμου στους Βαλκανικούς, την μιμήθηκαν όμως 4 κολυμβητές μας στη Νάουσα και στο φανταστικό κολυμβητήριό της, που βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο τοπίο δίπλα στο ποτάμι.

Ήταν ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, ο Θοδωρής Ματουσίδης, ο Αλέξανδρος Λεργιός και ο Δημήτρης Καρυπίδης, όλοι τους  άτομα με ειδικές δεξιότητες  που προπονούνται στον ΟΦΘΑ και κολυμβητές του Ηρόδικου Κομοτηνής, αφού πήραν μέρος στο 7ο τουρνουά κολύμβησης για ΑΜΕΑ.

Κορυφαίος ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης(κατηγ. S9) με 4 χρυσά μετάλλια στα 50μ και 100μ ελεύθερο, 200μ Μικτή Ατομική και 100μ πρόσθιο.

- Advertisement -

Επίσης ο Αλέξανδρος Λεργιός(κατηγ. S6) με 2 χρυσά μετάλλια στα 100μ ύπτιο και100μ ελεύθερο και 1ασημένιο στα 50μ ελεύθερο.

Ο Θοδωρής Ματουσίδης(κατηγ. S9) κατέκτησε 1 ασημένιο μετάλλιο στα 100μ ύπτιο και 1 χάλκινο στα 400μ ελεύθερο.

Ο Δημήτρης Καρυπίδης(κατηγ. S1) στην παρθενική του αγωνιστική εμφάνιση, κολύμπησε 50μ ελεύθερο και 50μ ύπτιο.

Συγκινητική η στιγμή που οι μαθητές του Γυμνασίου  Φερών, που είχαν έρθει εκδρομή,  μπήκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου της Νάουσας και αποθέωσαν τον Δημοσθένη(συμμαθητής τους), που εκείνη την στιγμή αγωνιζόταν. Αμέσως μετά η γραμματεία των αγώνων καλωσόρισε στα μεγάφωνα το Γυμνάσιο Φερών και ευχαρίστησε τους μαθητές για την συμπαράστασή τους. Οι κολυμβητές μας έδειξαν μεγαλείο ψυχής και αξιοζήλευτη αγωνιστικότητα.

spot_img
Thursday, March 28, 2024

Latest News

Προσέχουμε για να μην έχουμε πάλι πυρκαγιές

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει, για την εφαρμογή του κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων, πλησίον Δασικών εκτάσεων Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες...

More Articles Like This