9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Καταδίωξη σκάφους ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης

Το φουσκωτό σκάφος είχε κλαπεί από δύο αλλοδαπούς

skafos-limenikou

Εντοπίστηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, από πλήρωμα του πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατά τη διάρκεια περιπολίας στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Δέλτα του ποταμού Έβρου και της νησίδας «ΛΑΔΟΞΗΡΑΣ», το φουσκωτό σκάφος «ΧΑΡΑ» Τ.Π.478-Ι’ να πλέει με σβηστά φώτα ναυσιπλοΐας, με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Παρά τις υποδείξεις του πλωτού περιπολικού Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. για διενέργεια ελέγχου, το «ΧΑΡΑ», τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα.

- Advertisement -

Ακολούθησε καταδίωξη και στη θαλάσσια περιοχή πλησίον βόρειων ακτών της Σαμοθράκης, ακινητοποιήθηκε από τα στελέχη του πλωτού περιπολικού Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ, ενώ από τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι το «ΧΑΡΑ» είχε κλαπεί και οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για κλοπή, συναυτουργία και απείθεια.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω φουσκωτό σκάφος.

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This