9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Στην 5η θέση της Ευρώπης στο Κ1 ο μαχητής του “Απόλλων” Αγλαμίδης Νικόλαος λόγω εσκεμμένου τραυματισμού από τον Ρώσο αντίπαλό του

 aglamidhs

Από 13 έως 22 Σεπ. 2013 διεξήχθη το WAKO EUROPEAN KICK BOXING CHAMPIONSHIP (Cadet & Junior) στην πόλη  Krynica Zdroj της Πολωνίας. Η συμμετοχή των αθλητών-τριων ξεπέρασε τους 1700 από όλη την Ευρώπη. Η Εθνική μας Ομάδα με 19 αθλητές – τριες κατέκτησε 6 μετάλλια: 1 Χρυσό, 3 Αργυρά και 2 Χάλκινα.

Ο αθλητής του Συλλόγου “ΑΠΟΛΛΩΝ” και μέλος  της Εθνικής ΑΓΛΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με προπονητή τον Master ΙΩΑΝΝΗ ΖΑΧΟ κατέκτησε την 5η θέση στο δυσκολότερο αγώνισμα του KICK BOXING το K1, στην κατηγορία έφηβων -54kg.

Ο συγκεκριμένος αθλητής είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς, στην ηλικία του με προοπτική για λαμπρή σταδιοδρομία, στο χώρο του KICK BOXING.

- Advertisement -

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετείχε και ήταν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου μαχητή στο Κ1. Όμως σε κάθε αγώνα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Ο ρώσος αντίπαλος του αφού διαπίστωσε ότι χάνει τον αγώνα, 3:0 υπέρ του Έλληνα αθλητή, του προκάλεσε εσκεμμένο τραυματισμό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει τους αγώνες.

Αυτή την στιγμή ο αθλητής μας ΑΓΛΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ βρίσκεται σε ανάρρωση συμφώνα με τις υποδείξεις των γιατρών ώστε σε λίγο χρονικό διάστημα να επανέλθει δυναμικά στα RING. Τα μέλη του Δ.Σ. και ο Master ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΧΟΣ συγχαίρουν τον μαχητή για της επιδόσεις του και του εύχονται καλή ανάρρωση.

Επίσης θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά όλους όσους βοήθησαν οικονομικά και στήριξαν των αθλητή μας σε αυτή του την προσπάθεια: Το Δ. Σ του Συλλόγου “ΑΠΟΛΛΩΝ” Αλεξ/πολεως, το bar “On The Road”, το Restaurant  Πόρτο Ελιά , τον κ. Τσερκινίδη Ελευθέριο, τον κ. Μουρατίδη Γρηγόριο, Αφοί Χατζιμιχαήλ και την οικογένεια του αθλητή. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Ράσιο Αθανάσιο για την βοήθεια και την στήριξη του.

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This