9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

Ορκωμοσία Δημοτικής Αρχής Ορεστιάδος

“Σήμερα είναι μια ημέρα ευθύνης – Ξεκινά μια νέα πορεία που θα είναι δύσκολη για την επόμενη πενταετία” δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Ορεστιάδος κ. Βασίλης Μαυρίδης

DSC_0046 DSC_0025

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ορεστιάδας που θα έχει πενταετή θητεία και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από 1 Σεπτέμβρη.
Επικεφαλής των παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι ευχήθηκαν μία δημιουργική θητεία με πολύ δουλεία που θα έχει ως αποτέλεσμα έργα αλλαγής για την Ορεστιάδα.
Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουφλίου Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, Δαμασκηνός. Πρώτος ορκίστηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης.
Έπειτα ορκίστηκαν όσοι δημοτικοί σύμβουλοι θέλησαν να ορκιστούν με θρησκευτικό όρκο
Ο Μητροπολίτης με τη σειρά του ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία στους νεοεκλεγέντες και καλή δύναμη .
Τελευταίοι ορκίστηκαν όσοι επιθυμούσαν να ορκιστούν με πολιτικό όρκο (Βαλάντης Παντσίδης, η Μαρία Γκογκουσκίδου και ο Σταμάτης Γκατζίδης).
Ο κ. Μαυρίδης αποφάσισε να κάνει και μία αλλαγή στο πρωτόκολλο αφήνοντας πρώτα να κάνουν τις δηλώσεις τους, αρχικά ο απερχόμενος Δήμαρχος και έπειτα οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Ακολούθησαν οι δηλώσεις της κ. Γκουγκουσκίδου και του κ. Παντσίδη.
Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα ο νέος δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης που μίλησε για μία θητεία με ενωμένο το δημοτικό συμβούλιο για το κοινό καλό και έκλεισε το λόγο του με τη διαφάνεια που θα διέπει όλες τις ενέργειες του Δήμου.
Έπειτα οι επικεφαλής των παρατάξεων μιλώντας στην κάμερα του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ έκαναν λόγο για μία αντιπολίτευση που θα έχει βασικό ρόλο στο μέλλον της Ορεστιάδας.
Ο κ. Μαυρίδης στο τέλος της ορκωμοσίας μίλησε για μία βραδιά συγκίνησης αλλά και ευθύνης καθώς από την επόμενη μέρα αρχίζει η δουλειά για την αλλαγή σελίδας του Δήμου Ορεστιάδας.
«Είναι μία μέρα και συγκίνησης, αλλά περισσότερο είναι μέρα ευθύνης γιατί ξεκινάει μία πορεία που θα είναι δύσκολη για την επόμενη πενταετία. Οι προσδοκίες του κόσμου είναι μεγάλες, τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά αυτό δεν μας πτοεί.
Νομίζω ότι η σύσταση του νέου δημοτικού συμβουλίου εγγυάται, ότι ο αγώνας αυτός θα έχει αποτελέσματα και για το δήμο και για τους δημότες” επεσήμανε.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα μαθητών στα σχολεία !!!

Αυστηρότερα μέτρα παίρνει το Υπουργείο Παιδείας - Τα κινητά θα παραδίδονται πριν την έναρξη των μαθημάτων Νέα αυστηρότερα μέτρα για...

More Articles Like This