9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΣΕΚΑΠ

“Θέλετε να πληρώνεστε κανονικά ή θέλετε να κλείσει η Εταιρεία;” – Σε υψηλούς τόνους μίλησε στους συνδικαλιστές, ο κ. Ιβάν Σαββίδης – Από πίσω η Τουρκική Εταιρεία SEBA
zeimpek

ivan-savidis-nea

«Εκρηκτική» είναι η κατάσταση στη ΣΕΚΑΠ Ξάνθης.
Τουρκόφιλοι μηχανισμοί, με σιγόντο από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και φίλους συνδικαλιστές «χτυπούν» τον Ιβάν Σαββίδη.
Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η κατάθεση, την προηγούμενη Πέμπτη, σχετικής ερώτησης στη Βουλή από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον βουλευτή Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ – Καραγιουσούφ, όπου, μεταξύ άλλων, γινόταν λόγος για «καταλήστευση του μηχανολογικού εξοπλισμού της ΣΕΚΑΠ και ασυνέπεια της νέας διοίκησης ως προς τις υποχρεώσεις της απέναντι
στο Δημόσιο».
Μία ημέρα μετά, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, ο Ιβάν Σαββίδης με ταξίδι-αστραπή πήγε αιφνιδιαστικά στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη και μίλησε στους εργαζομένους.
Σε υψηλούς τόνους, ο μεγαλομέτοχος αναφέρθηκε στον «πόλεμο που δέχεται η εταιρία από μερίδα συνδικαλιστών και από τρίτους που δεν τους ενδιαφέρει να πάει μπροστά η ΣΕΚΑΠ, αλλά να υπηρετήσουν διακαείς προσωπικούς πόθους τρίτων, και φυσικά τα προσωπικά συμφέροντα τους με τις… χρυσές απολαβές του παρελθόντος»!
«Όποιος δεν θέλει να δουλέψει και υποσκάπτει την εταιρία μπορεί να πάει στο σπίτι του ή να κάνει ότι θέλει.
Η ΣΕΚΑΠ όμως θα πάει μπροστά, θέλετε δεν θέλετε. Χωρίς δουλειά δεν μπορεί να πάει μπροστά η εταιρία, χωρίς δουλειά τίποτα δεν γίνεται!
Θέλετε να πληρώνεστε κανονικά ή να κλείσει η εταιρία;
Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια και κάποιοι κάνουν ό,τι μπορούν νια να ανατρέφουν την ανοδική πορεία της εταιρίας…
Δεν θα τα καταφέρουν!
Είμαι πολύ πεισματάρης για να κάνω πίσω.
Αυτοί που πολεμούν τη ΣΕΚΑΠ πολεμούν το ψωμί σας» τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζομένους.
Πηγές της “δημοκρατίας” κάνουν λόγο για συγκεκριμένους συνδικαλιστές που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση και οι οποίοι δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της εταιρίας, ενώ κατονομάζουν ως υποκινητή, μεταξύ άλλων, και την τουρκική εταιρία SEBA, η οποία είχε καταθέσει τη δεύτερη μεγαλύτερη πρόταση για την εξαγορά της εταιρεία.
Μάλιστα ο νομικός σύμβουλος της ΣΕΚΑΠ Στέργιος Γιαλάογλου σε δήλωση του ανέφερε ότι «οι μάσκες έπεσαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί απλώς στο γραφείο Τύπου των συνδικαλιστών και επιλέγει συνειδητά να παραπληροφορείται από στελέχη του συνδικαλιστές της εταιρίας».
Αρ. Μάτιος

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This