9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

seismografo seismografos1(150)Εμπιστευτικό e-mail κάνει λόγο για έντονη σεισμική δραστηριότητα από 26 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου 2014, χωρίς να προσδιορίζει γεωγραφική περιοχή

 

Ένα “περίεργο” e-mail έφθασε προχθές στα Γραφεία της εφημερίδος μας.

Αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του αποστολέως (συνάδελφος φωτοειδησεογράφος της Καθημερινής) πλην όμως το κείμενο που μας επισυνάπτει είναι για “έμπιστη χρήση και μόνο”.

- Advertisement -

Το περιεχόμενο τώρα.

Κάνει λόγο (για τις ενημερώσεις που πραγματοποιεί στον “Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας”) ότι από προχθές Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, έως και τις 12 Δεκεμβρίου 2014, αναμένεται ΕΝΤΟΝΗ σεισμική δραστηριότητα στον Ελλαδικό χώρο.

Ο αποστολέας επισημαίνει, ότι όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την παραπάνω πληροφορία να το κάνουν με την “δέουσα και υπεύθυνη εγκυρότητα που τελεί το ιερό λειτούργημα της δημόσιας ενημέρωσης” έως υπάρχει και ρητή απαγόρευση για την αναφορά του ονόματος του συντάκτη.

Σημειώνουμε ότι στο παραπάνω e-mail δεν υπάρχει ο παραμικρός γεωγραφικός προσδιορισμός των αναμενόμενων σεισμικών φαινομένων, προφανώς για να μην προκληθεί πανικός.

Εμείς σήμερα μεταφέρουμε την πληροφορία που πήραμε όσον αφορά το χρονικό διάστημα και μόνον, ευχόμενοι οι προβλέψεις των σεισμικών φαινομένων να μην επαληθευθούν.

Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, δεν χωρούν άλλα βάσανα.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές από Ροδόπη και Έβρο

Ποια ονόματα ακούγονται, χωρίς να είναι ακόμα κάτι σίγουρο Περίπου 2 μήνες και κάτι, έμειναν για την διεξαγωγή των Ευρωεκλογών....

More Articles Like This