9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, April 16, 2024

Βραβεύτηκε η «ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ» του Μ.Γ.Σ Εθνικού Αλεξανδρούπολης

VOLLEY

Σε μία εκδήλωση καθ’ όλα επιτυχημένη, η μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της Θράκης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, βράβευσε τους αθλητές και τις ομάδες του που διακρίθηκαν το 2014 και ταυτόχρονα έκοψε την πίτα του!

Από αυτή τη βράβευση δεν θα μπορούσε να λείπει η «ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ» του Εθνικού και συγκεκριμένα η ομάδα βόλλεϋ!

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 11:00, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης βραβεύτηκε η ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού, η οποία πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη χρονιά της μακροχρόνιας πορείας της!

- Advertisement -

Και τι δεν έκανε πέρυσι…

Ήταν 12 μήνες γεμάτοι βόλλεϋ, με πολλούς δυνατούς Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς αγώνες και η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει τα παρακάτω:

– Συμμετοχή στον Τελικό του Πρωταθλήματος Volleyleague 2013-14 και κατάκτηση της 2ης θέσης.

– Μετά από 30 χρόνια επανήλθε στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Challenge Cup 2013-14.

– Οργάνωση – Συμμετοχή στο Final 4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2013-14.

– Πρόκριση στο Final 4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2014-15.

– Μετά από τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε Ελβετία και Εσθονία, προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Challenge Cup 2014-15 και συνεχίζει για την πρόκρισή της στο Final 8, αν καταφέρει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Τσέχικης ομάδας!

– Ταυτόχρονα και σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό της Sponsor Value,  η ομάδα είχε στο Πρωτάθλημα της Volleyleague:

  • Την 2η καλύτερη τηλεθέαση με 199.580 άτομα.
  • Την 2η καλύτερη βαθμολόγηση Event Index με 1,6
  • Την 3η καλύτερη Χορηγική Αξία
  • Την πιο δυνατή έδρα του Πρωταθλήματος, με τους περισσότερους φιλάθλους ανά αγώνα

Δείτε το απολογιστικό βίντεο της χρονιάς ΕΔΩ.

Βέβαια, όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία…

Χύθηκε πολύ ιδρώτας στο παρκέ, δούλεψαν πολλοί άνθρωποι εντός και εκτός γηπέδων, πολλοί χορηγοί ήταν κοντά μας οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν τα χρήματά τους σε τόσο δύσκολους καιρούς, πολλά Μ.Μ.Ε τα οποία μας βοήθησαν επικοινωνιακά και ενημέρωναν συνεχώς τους απανταχού φίλους της ομάδας μας και αφήσαμε για το τέλος τον ΥΠΕΡΟΧΟ κόσμο μας, ο οποίος σε κάθε αγώνα γέμιζε το κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και έκανε την ομάδα μας να παίζει συνεχώς με τον «παίχτη παραπάνω»!!!

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Τ.Α.Α Γιάννης Τζίμας, μαζί με τον Ανέστη Γιαννακόπουλο και τον Άκη Δαρίδη. Την ώρα της βράβευσης  η υπόλοιπη ομάδα έκανε προπόνηση για το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό και δεν μπόρεσε να είναι παρούσα στην εκδήλωση!

Το φλουρί έτυχε ο Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ Εθνικού κ. Μανόλης Βουκουρεσλής.

spot_img
spot_img
Tuesday, April 16, 2024

Latest News

Απαράδεκτες οι υποδομές στο Τελωνείο Κήπων

Αποθαρρυντική η εικόνα της Ελλάδος - Μόνιμο πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού Στο ίδιο έργο θεατές, ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο, oι...

More Articles Like This