9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

Σύγχρονο “παιδομάζωμα” για την “Μητέρα” Τουρκία

Τουρκικοί παρακρατικοί μηχανισμοί στέλνουν κατά κύματα στην Άγκυρα, παιδιά μουσουλμάνων από την Θράκη, για δήθεν εκπαιδευτικά ταξίδια

7 13

Κάποτε οι Τούρκοι κατακτητές εφάρμοζαν δια της βίας το παιδομάζωμα…
Στις μέρες μας οι παρακρατικοί μηχανισμοί που δρουν στην ελληνική Θράκη για λογαριασμό της Τουρκίας εφαρμόζουν νέες, πιο σύγχρονες μεθόδους, με ίδιο ωστόσο σκοπό:
την πλύση εγκεφάλου των νεαρών μουσουλμανόπαιδων και τον εκτουρκισμό τους.
Προς αυτήν την κατεύθυνση διοργανώνονται συνεχώς «αθώα» ταξιδάκια, που βαφτίζονται εκπαιδευτικά, όπου τα παιδιά μουσουλμανικών οικογενειών επισκέπτονται τουρκικές πόλεις με όλα τα έξοδα πληρωμένα, προκειμένου να υποστούν σκληρή προπαγάνδα και να σπουδάσουν εκτός Ελλάδας.
Πριν από λίγες ημέρες η Τουρκική Ένωση Ξάνθης διοργάνωσε στην Άγκυρα ένα τέτοιο… ταξιδάκι, όπου φιλοξενήθηκαν Θρακιώτες μαθητές λυκείου.
Ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Ραμαδάν Νιζάμ, σε δήλωση του σε τουρκικό ΜΜΕ, εξέφρασε την ικανοποίηση του και, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, «έθεσε τα εκπαιδευτικά προβλήματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων Τουρκίας (ΥΤΒ) για τις υποτροφίες στην Τουρκία».
Μάλιστα, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΥΤΒ στην Άγκυρα προς τιμήν των μαθητών, μίλησε ο πρόεδρος της Κουντρέτ Μπουλμπούλ, ο οποίος αναφέρθηκε «στη σημασία που έχει για την Τουρκία η εκπαίδευση της Δυτικής Θράκης και των Δυτικοθρακιωτών ομογενών»!
«Οι τουρκόφιλοι μηχανισμοί της γείτονος έχουν καλλιεργήσει σε βάθος χρόνου ένα σαφές σχέδιο, που θα οδηγήσει τις επόμενες δεκαετίες σε μια γενιά τουρκόφωνων και τουρκόψυχων πολιτών.
Γι’ αυτό προσφέρουν δώρα, ανταλλάγματα, υποτροφίες και χρήματα στους μαθητές τού σήμερα, που θα γίνουν οι πολίτες τού αύριο και θα συσπειρωθούν σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο παιδομάζωμα, που θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον» αναφέρει πηγή της «δημοκρατίας».
Α. Μάτιος

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα μαθητών στα σχολεία !!!

Αυστηρότερα μέτρα παίρνει το Υπουργείο Παιδείας - Τα κινητά θα παραδίδονται πριν την έναρξη των μαθημάτων Νέα αυστηρότερα μέτρα για...

More Articles Like This