9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών

Και Ακαδημαϊκός κος Θεόδωρος Αντωνίου στην Αλεξανδρούπολη

ANTONIOU-THEODOROS

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η μουσική σύνθεση και η διδασκαλία της στην Ελλάδα του 21ου αιώνα» τo Σάββατο 2 Μαΐου 2015 και ώρα 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Διαλέξεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 121, Αλεξανδρούπολη).

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, κος Θεόδωρος Αντωνίου.
Ο διεθνούς φήμης πρωτοποριακός Έλληνας συνθέτης και καθηγητής του Μουσικού Πανεπιστημίου της Βοστώνης απεδέχθη την πρόταση του Συλλόγου Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης, εκδηλώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τη Βόρεια Ελλάδα και για τις προσπάθειες του Συλλόγου για την ανάπτυξη της μουσικής παιδεία και πράξης. Στην ημερίδα θα μιλήσει και ο Πρόεδρος του Συλλόγου και ερευνητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Αθανάσιος Τρικούπης, με θέμα «Διδασκαλία της μουσικής σύνθεσης στην Ελλάδα: ιστορική αναδρομή, δεδομένα και προοπτικές».
Η ημερίδα απευθύνεται σε συνθέτες και πτυχιούχους ανώτερων θεωρητικών της μουσικής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά στο τηλέφωνο 25510-28757.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετική βεβαίωση παρακολούθησης της ημερίδας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στο τέλος και διαλογική συζήτηση με τον ακαδημαϊκό.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα μαθητών στα σχολεία !!!

Αυστηρότερα μέτρα παίρνει το Υπουργείο Παιδείας - Τα κινητά θα παραδίδονται πριν την έναρξη των μαθημάτων Νέα αυστηρότερα μέτρα για...

More Articles Like This