9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 28, 2024

Η αθλητική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου (30 & 31 Μαΐου)

podosfairo-1

Τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ της Γ’ Εθνικής διεξάγονται αυτή την Κυριακή 31 Μαΐου, με Χρυσούπολη και Άβατο να διεκδικούν την άνοδο. Με την 4η αγωνιστική συνεχίζονται τα playoffs της Superleague, ενώ πολύ ενδιαφέρουσες διοργανώσεις διεξάγονται μέσα στο σαββατοκύριακο που διανύουμε στη Θράκη.
Νίκη κόντρα στο Διδυμότειχο για να πανηγυρίσει την άνοδο του στη Γ’ Εθνική της νέας σεζόν ψάχνει ο Νέστος Χρυσούπολης, κάτι που θα μπορέσει να πετύχει και με ήττα, αρκεί ο Άρης Αβάτου να μη νικήσει τη Δόξα Προσκυνητών. Αντίθετα για να πανηγυρίσει το Άβατο την άνοδο θέλει μόνο νίκη και παράλληλα να μη νικήσει ο Νέστος.
Αναλυτικά:

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 31/05, 17:00

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

- Advertisement -

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Νέστος Χρυσούπολης 11
2. Άρης Αβάτου 10
3. Δόξα Προσκυνητών 3
4. ΑΕ Διδυμοτείχου 2
——————————————
Να σφραγίσει και μαθηματικά την πρωτιά στα playoffs της Superleague θέλει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο να παλεύουν για τους τρεις βαθμούς στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Αρκαδία κυνηγώντας τη δεύτερη θέση που δίνει φέτος την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Europa League .
Αναλυτικά:

SUPERLEAGUE PLAYOFFS
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 31/05

18:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
20:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11
2. ΠΑΟΚ 4
3. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2
———————————————————
«ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με στόχο το «Ευ αγωνίζεσθαι» στα μικρά παιδιά διοργανώνει ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Έβρου σε συνεργασία με την ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαϊστρου, σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου 2015 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο Μαΐστρου.
——————————————————————————
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η Τελική Φάση Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων – Παγκορασίδων διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Οι αγώνες που αρχίζουν το πρωί του Σαββάτου 30 Μαΐου και θα κρατήσουν μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας διεξάγονται από τον ΟΕΓΑ υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία) και με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Όλοι οι αγώνες γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», η είσοδος είναι ελεύθερη και χορηγός επικοινωνίας είναι το τηλεοπτικό δίκτυο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ.

spot_img
Thursday, March 28, 2024

Latest News

Για να …ξαναζωντανέψει ο οικισμός της Κίρκης

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ανασυγκρότηση του χωριού που κάηκε από τις Πυρκαγιές του 2023 Ο οικισμός της Κίρκης, ο παλαιότερος...

More Articles Like This