9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

Προέχει η συνένωση όλων των Ελλήνων

SXE tsipras-vouliΟι κ.κ. Λαφαζάνης, Στρατούλης και Βαρουφάκης, θεώρησαν αναγκαίο να επαναφέρουν 600 καθαρίστριες, όταν ο Πούτιν δε δίστασε να απολύσει 110.000 δημοσίους υπαλλήλους ως πλεονάζοντες

Όσοι θέτουν το κομματικό ή επαγγελματικό τους συμφέρον υπεράνω εκείνου της Πατρίδος δεν είναι αντάξιοι αυτής και ταυτίζονται με τους εχθρούς της.

Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων τάσσετε υπέρ της παραμονής μας στην Ευρώπη και το ευρώ.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος -έστω και αργά- αντελήφθη το συμφέρον της Πατρίδος και έδωσε προσωπική μάχη 17 συνεχών ωρών, για να επιτύχει τη συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της, παρά τα «συντροφικά μαχαιρώματα» των συνεργατών του, οι όποιοι δεν του έδωσαν εξουσιοδότηση για τις διαπραγματεύσεις που έκανε.

- Advertisement -

Και ενώ έπρεπε να επαινεθούν από όλες τις πλευρές τα επιτεύγματα του Πρωθυπουργού, οι αρχιδιάκονοι των τηλεοπτικών μέσων, πού θέλουν να υπερέχουν των εκάστοτε κυβερνώντων με τις ψήφους του λαού, επιδεικνύοντες την επιρροή τους, προεκάλεσαν το εθνικό αίσθημα και την αργή των τηλεθεατών με τις δήθεν έξυπνες απορίες τους.

Ρωτούσαν αν ο κ. Τσίπρας διατηρεί ή όχι δεδηλωμένη εμπιστοσύνη της Βουλής, πως σκέπτεται να αντιδράσει ή τι άλλο θα πράξουν όσοι δεν συμφωνούν μαζί του.

Δεν είναι νοητό να αγνοούν ότι πρώτιστο είναι το θέμα της υπερψηφίσεως των νομοσχεδίων για την υλοποίηση της υπογραφείσης συμφωνίας, ότι ο λαός ενδιαφέρεται μόνο γι’ αυτή και ότι η πλειοψηφία της Βουλής θα εγκρίνει μάλλον τα νομοσχέδια.

Εν τούτοις, παραβλέπουν την ουσία και προσπαθούν να δημιουργήσουν ηθικά προβλήματα μεταξύ Πρωθυπουργοί και συνεργατών του.

Εξακολουθούν, δε να προβάλλουν προβάλλουν τον καταστροφέα της ελληνικής οικονομίας, κ. Βαρουφάκη, με τον όποιο δεν θα έπρεπε να ασχολούνται καθόλου και να δείξουν την περιφρόνηση τους.

Διότι ο αυτοπροβαλλόμενος, ως μοναδικός οικονομολόγος, δεν εδέχθη να εισπράξει η χώρα 16 δις, με το σκεπτικό ότι κατόπιν της αρνήσεως του αυτής οι Ευρωπαίοι θα θορυβηθούν και θα σπεύσουν να τον παρακαλέσουν.

Και το χειρότερο, παρέσυρε τον Πρωθυπουργό σε ένα ολέθριο Δημοψήφισμα, όπως ο ίδιος καυχάται, με το επιχείρημα ότι το υπέρ της Κυβερνήσεως αποτέλεσμα τούτου θα αναστατώσει όλα τα χρηματιστήρια της Υφηλίου.

Και ενώ διεψεύσθη από τα πράγματα, εξακολουθεί να αρνείται την υποστήριξη της συμφωνίας του Πρωθυπουργού, μολονότι ηύχετο στον κ. Τσακαλώτο -κατά την παράδοση του υπουργείου του- επιτυχία στην συνεδρίαση του Eurogroup.

Η προβολή από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως των αμφισβητιών του Πρωθυπουργού παρέσυρε τον κ. Π. Λαφαζάνη να οργανώσει ομιλία σε ξενοδοχείο και να δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει τα νομοσχέδια τής Κυβερνήσεως, άλλα δεν παραιτείται.

Και ότι η χώρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα 22 δις ευρώ που υπάρχουν στην Τράπεζα της Ελλάδος ως απόθεμα χαρτονομίσματος, μέχρι να κόψει χαρτονομίσματα σε δραχμές!

Με άλλα λόγια εκήρυξε ένα είδος μπολεβικής επαναστάσεως, σταλινικού τάκου, ωθούμενος από τις φανατικές ιδεοληψίες και εισηγήσεις παλαιών μπολσεβίκων που ζουν με το όνειρο της επιβολής του κομμουνισμού στην Ελλάδα.

Οι κ.κ. Λαφαζάνης, Στρατούλης και Βαρουφάκης θεώρησαν αναγκαίο να επαναφέρουν 600 καθαρίστριες στο Υπουργείο Οικονομικών και πολλές εκατοντάδες υπαλλήλων στην ΕΡΤ.

Όμως, ο κ, Πούτιν δε εδίστασε να απολύσει 110.000 δημοσίους υπαλλήλους ως πλεονάζοντες.

Άλλα η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούσε για την απόλυση των πλεοναζόντων και πειθαρχικώς διωκτέων υπαλλήλων και τους επανέφερε στις θέσεις τους, με συνέπεια να επιβαρυνθεί το Ελληνικό Δημόσιο.

Αινιγματική η στάση του κ. Καμμένου. Στηρίζει την Κυβέρνηση, αλλά δεν θέλει να υπάρχει άλλο κόμμα συνεργαζόμενο με τον Πρωθυπουργό.

Προφανώς, διότι διαβλέπει πως, αν συμβεί αυτό, στις προσεχείς εκλογές δεν θα εισέλθει στη Βουλή.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, αλλά και του ΚΚΕ, που αρνούνται τη συμφωνία με την Ευρώπη και επιθυμούν επάνοδο της Ελλάδας στην Παλαιολιθική Εποχή της δραχμής, πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να διατηρηθεί η Ελλάδα ως έχει σήμερα, χωρίς συμμάχους, με μόνη την επικράτηση της κομμουνιστικής ιδεολογίας, της δραχμής, και τις ευχές των δικτατόρων Βραζιλίας και Αργεντινής.

Οι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του Ποτάμιου επιδεικνύουν απολύτως πατριωτική συμπαράσταση και βοηθούν τον Πρωθυπουργό για την ψήφιση των νομοσχεδίων προς πραγματοποίηση της άνω συμφωνίας με τους Ευρωπαίους.

Ο Πρωθυπουργός ασφαλώς θα αντιμετωπίσει τους διαφωνούντες και τους πρώην συνεργάτες του δεόντως.

Σε καμμιά περίπτωση όμως, δεν πρέπει να καταφύγει σε εκλογές χωρίς να εφαρμόσει το πρόγραμμά του με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ άλλα και των βουλευτών τής αντιπολιτεύσεως.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα μαθητών στα σχολεία !!!

Αυστηρότερα μέτρα παίρνει το Υπουργείο Παιδείας - Τα κινητά θα παραδίδονται πριν την έναρξη των μαθημάτων Νέα αυστηρότερα μέτρα για...

More Articles Like This