9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

Νέες κινήσεις του Εθνικού Αλεξ/πολης

kiosis_ethnikos vlaxopoulos

Συνεχίζει τη συμπληρωση του παζλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης , που προχώρησε και επίσημα σε δύο νέες κινήσεις.
Οι Εβρίτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Χρήστο Κιόσση, με τον 33χρονο κεντρικό να προσφέρει για έναν ακόμη χρόνο τις πολύτιμες εμπειρίες του στην ομάδα του Σάκη Μουστακίδη.
Ο Θεσσαλονικός άσος είχε εξαιρετική σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπάζογλου τον οποίο ουσιαστκά καλείται να αντικαταστήσει και κέρδισε επάξια μια θέση στο νέο ρόστερ.
Ο μπλοκέρ (1.96μ), πέραν της θητείας του σε ΠΑΟΚ, Άρη, Πανελλήνιο και ΓΣ Λαμίας, στέφθηκε πριν δυο χρόνια νταμπλούχος με τον Ολυμπιακό.
Στο δίδυμο της πάσας στο πλάι του Σταύρου Κασαμπαλή, θα βρίσκεται ο Κώστας Βλαχόπουλος ο οποίος επιστρέφει την Αλεξανδρούπολη, αφού την περίοδο 2012-2013 είχε ξαναφορέσει τη φανέλα του Εθνικού.
Ο 26χρονος ύψους 1.93 Ναουσαίος την χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε στην Λαμία και την περίοδο 2013-2014 στην Καρδίτσα.

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This