9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, April 20, 2024

Περιοδεία Ιερώνυμου στη Θράκη

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος

 IERONYMOS-(150)Στη Θράκη θα περιοδεύσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, για τέσσερις (4) ημέρες, από τις 16 έως τις 19 Απριλίου 2016.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Μακαριώτατου θα είναι η Κομοτηνή όπου και θα ανακηρυχθεί επίτιμος Διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Αρχιεπισκόπου:

- Advertisement -

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΗΣ Α.Θ.Μ. ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ Β΄ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

19.30 Τελετή αναγορεύσεως του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ ως επίτιμου Διδάκτορος του Δ.Π.Θ.

Ομιλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

07.30 Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ο οποίος θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο.

18.30 Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ο οποίος θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο.

Μετά το πέρας του Κατανυκτικού Εσπερινού ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμος Β΄ θα συναντηθεί με τους Ιερείς της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως (παραπλεύρως του Μητροπολιτικού Ναού).

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

10.00 Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου.

11.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Παράδοση φαρμακευτικού υλικού.

12.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄στο παραμεθόριο Φυλάκιο Πυθίου.

18.00 Επίσκεψη στο 126 Ε.Φ.

19.00 Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Σουφλίου.

20.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄στο Μουσείο Μετάξης.

21.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στην Ιερά Μονή Δαδιάς της Ι.Μ. Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

10.00 Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Νέας Ορεστιάδας.

11.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στο Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παράδοση φαρμακευτικού υλικού και τροφίμων.

12.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στο παραμεθόριο Φυλάκιο Ε.Φ. 5.

13.00 Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στην Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευή Νέας Βύσσης.

spot_img
spot_img
Saturday, April 20, 2024

Latest News

Θρησκευτική κατασκοπεία στήνεται στην Θράκη

«Βρώμικα» παιχνίδια από την Τουρκία - Σύμφωνα με το Nordic Monitor, στρατολογούνται Ιμάμηδες, που θα συλλέγουν πληροφορίες - Στην...

More Articles Like This