9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, April 20, 2024

Μόνον όταν τα λεφτά γυρίσουν στις τράπεζες

Μόνο τότε θα καταργηθούν τα CAPITAL CONTROLS και θα μπορέσουν να ανακάμψουν οι τράπεζες – Η έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών συνεχίζεται – Φλερτάρει η Ελλάδα με την Δραχμή

Euro-Krimmena-Sto-Stroma-1 Euro-Krimmena-Sto-Stroma

Αν δεν επιστρέψουν τα χρήματα (που διατηρούν σήμερα στα σπίτια τους οι Έλληνες), δεν πρόκειται ποτέ να αρθούν τα capital controls, αλλά ούτε και να ανακάμψουν οι τράπεζες, που θα «σπρώξουν» κατόπιν την αναπτυξιακή διαδικασία.

Η οριακή κατάστασις του τραπεζικού συστήματος με τους απαξιωμένους επί κεφαλής (που δίνουν τον Ιερό αγώνα γιά την διατήρηση της θέσης τους) είναι το καλύτερο εφαλτήριο γιά να ωθηθεί η χώρα προς την δραχμή χωρίς αντιστάσεις, που σταδιακά θα κάμπτονται εκ της άπογοητεύσεως που τυλίγει τα πάντα.

- Advertisement -

Ελάχιστοι στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της καταστροφής με το οποίο συνεχίζει να φλερτάρει η Ελλάδα, η οποία ελπίζει γιά βοήθεια στην Κίνα, έχοντας ξεχάσει τελείως τις ευρωπαϊκές επενδύσεις.

Το αδιέξοδο είναι τεράστιο, και οι πονηρεμένοι, όπως ο «διοικητής» της Τράπεζας της Ελλάδος, ελπίζουν σε μιά φυγή προς τα εμπρός, που, όπως είναι τα πράγματα, μπορεί να διασφαλίσει μόνο ο καλός Θεός της Ελλάδος…

Η Ελλάς συνεχίζει να μαστίζεται από μακροχρόνια ύφεση, η οποία στερεί κάθε προοπτική από τα πλέον παραγωγικά στρώματα της κοινωνίας.

Η κατάρρευσις εμβληματικών μονάδων του ελληνικού επιχειρείν είναι καθημερινή, ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα δεν λαμβάνει τον μισθό στην ώρα του.

Παραλλήλως, καλείται να πληρώσει άπειρους φόρους, ώστε να συντηρηθεί ένα τεράστιο Δημόσιο με χιλιάδες άχρηστους μανδαρίνους «πελάτες» των κομμάτων.

Ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευκλ. Τσακαλώτος, προσπαθεί να μεταδώσει εμπιστοσύνη στους πολίτες, μέ κύριο στόχο να τούς πείσει να μεταφέρουν τά χρήματα (που διατηρούν στο σπίτι τους) στις τράπεζες.

Η προσπάθεια του κ.Τσακαλώτου υπονομεύεται από τον υφυπουργό του, τον κ. Άλεξιάδη, που έχει στο «στόχαστρο» τούς Έλληνες που έχουν λεφτά στό σπίτι τους, από τήν εποχή τής «σκληρής διαπραγματεύσεως» του ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς θα δυσκολεύονται στην συνεννόηση, την οποία όμως έχει ανάγκη η χώρα γιά να εξέλθει από το αδιέξοδο, Ειρήσθω εν παρόδω, υπάρχουν πολλοί κυβερνητικοί παράγοντες που ακόμα και σήμερα υπονομεύουν με τον τρόπο τους την εμπιστοσύνη που χρειάζεται γιά να κτιστεί εκ νέου το πιστωτικό σύστημα και να ανακάμψει η οικονομία.

Διαφορετικώς, θα δικαιωθεί η κ. Κωνσταντοπούλου και όλοι οι «εθνικόφρονες» εραστές της δραχμής. Δυστυχώς!

 

Δ. Γ. Παπαδοκωστόπουλος

spot_img
spot_img
Saturday, April 20, 2024

Latest News

Θρησκευτική κατασκοπεία στήνεται στην Θράκη

«Βρώμικα» παιχνίδια από την Τουρκία - Σύμφωνα με το Nordic Monitor, στρατολογούνται Ιμάμηδες, που θα συλλέγουν πληροφορίες - Στην...

More Articles Like This