9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 28, 2024

Γιορτάζουν τα “Ζαλουφιώτικα” στο Ν. Χειμώνιο Ορεστιάδος

Την Κυριακή 28 και την Δευτέρα 29 Αυγούστου – Εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Ιωάννου του Προδρόμου και την πλατεία του οικισμού

Ieros-Naos-Xeimoniou-Ioanni-Prodromou Sillogos-Xeimoniou-Ta-Zaloufiotika

Ο Ιερέας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Χειμωνίου “ΤΑ ΖΑΛΟΥΦΙΩΤΙΚΑ” και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ν. Χειμωνίου Ορεστιάδας, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις του χωριού μας, την Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 19.00,θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στον Ι.Ν. Αποτομής της Κεφαλής Ιωάννου του Προδρόμου Ν. Χειμωνίου και, στη συνέχεια, θα ακολουθήσει εκδήλωση στην πλατεία με τη συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων του χωριού.

- Advertisement -

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 07.00, θα τελεστεί Όρθρος και, στη συνέχεια, στις 09.00, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Λιτάνευση της  Ιεράς Εικόνος και δεξίωση στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν., μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, με καφέ και νηστίσιμα εδέσματα.

Το απόγευμα, στις 19.00, θα πραγματοποιηθεί Εσπερινός και, στις 20.30,θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα, με τη συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων του χωριού, καθώς και της γύρω περιοχής. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

 

Με τιμή,

Ο Ιερεύς & το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο,

O Πρόεδρος της Τ.Κ. Ν.Χειμωνίου,

H Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών.

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΧΕΙΜΩΝΙΟΥ “ΤΑ ΖΑΛΟΥΦΙΩΤΙΚΑ”

spot_img
Thursday, March 28, 2024

Latest News

Σε κόκκινο συναγερμό οι Αρχές Ασφαλείας στα σύνορα

Έκτακτα μέτρα για αποτροπή διέλευσης Τζιχαντιστών στην Ελλάδα - Συλλήψεις υπόπτων στην Τουρκία Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές Ασφαλείας στον...

More Articles Like This