9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

ΚΑΝΟΥΝ… ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ

Δεν απόμεινε τίποτα όρθιο στην Ελλάδα – Διάλυση και στα ΕΛΤΑ – Έληξαν οι συμβάσεις των Ταχυδρομικών διανομέων στον Έβρο, χωρίς να γίνουν νέες προσλήψεις…

Αναρωτιώμαστε: Απόμεινε τίποτα όρθιο στην Ελλάδα; Τα πάντα διαλύονται και καταρρέουν.

Τα οδυνηρά φαινόμενα της οικονομικής κρίσης που καταστρέφει την Ελλάδα, δεν βρίσκονται μόνον στον Τομέα της Παιδείας, της Υγείας κ.λπ.

- Advertisement -

Τώρα η σήψη έφθασε και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Οι τακτικοί συνδρομητές της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ήδη μας ενημέρωσαν για τις αρρυθμίες και καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην διανομή της αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ.

“Αργεί η εφημερίδα να φθάσει στα χέρια μας”. Απευθυνθήκαμε στα ΕΛΤΑ και πληροφορηθήκαμε ότι λόγω έλλειψης προσωπικού, η διανομή της αλληλογραφίας θα γίνεται κάθε… δύο (2) ημέρες.

Όπως μας πληροφόρησαν, οι συμβάσεις των Ταχυδρομικών διανομέων στον Έβρο, έληξαν, χωρίς να γίνουν νέες προσλήψεις. Γιατί όπως είπαμε, δεν απόμεινε τίποτα όρθιο στην Ελλάδα.

Τα ΕΛΤΑ έχουν ελλείμματα, προσλήψεις δεν γίνονται για μόνιμο προσωπικό, μόνο βάζουν κάποιους αντιρρησίες συνειδήσεως να κάνουν κοινωνικό έργο σαν διανομείς, και το κακό πηγαίνει στο χειρότερο. Τριτοκοσμική χώρα τύπου Τσάβες και Μαδούρο καταντήσαμε.

Και αυτό όταν τα Βρετανικά Ταχυδρομεία κάνουν διανομές, δύο φορές την ημέρα, πρωί και απόγευμα. Μόνο που αυτή η κατάσταση εξελίσσεται εις βάρος της εφημερίδος μας.

Και μάλιστα όταν η διανομή των Ημερήσιων Εφημερίδων από τα ΕΛΤΑ, εντάσσεται στην Α’ κατηγορία προτεραιότητος.

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε κι εμείς τις Αγωγές κατά της Διοίκησης των ΕΛΤΑ για τις ζημίες που παθαίνουμε;

Σ.Κ.

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This