9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ομάδα Πακιστανών στήνει “μπλόκα” σε ορεινούς δρόμους του Βορείου Έβρου και της Ροδόπης – Να προσέχουν οι οδηγοί δικύκλων και Ι.Χ. που κυκλοφορούν τη  νύχτα

Αν νομίζετε ότι η ανομία και αναρχία ευδοκιμούν μόνον στην Αθήνα, μάλλον κάνετε λάθος.

Γιατί μπορεί να έχουμε τις δράσεις των κουκουλοφόρων, ακτιβιστών, αντιεξουσιαστών και άλλων τέτοιων καλών παιδιών, που δεν συλλαμβάνονται για τις έκνομες ενέργειές τους, απολαμβάνοντας τουλάχιστον την ανοχή και ασυλία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που επιμένει να μας λέγει ότι δεν υπάρχει εγκληματικότητα στην Ελλάδα, δεν τρέχει τίποτα, όλα είναι μια χαρά, μέλι-γάλα, αλλά η κατάσταση δείχνει πλέον ότι η σήψη έχει προχωρήσει σε πολλαπλά επίπεδα στο σύνολο της Κοινωνίας μας.

- Advertisement -

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα παρακάτω.

***

Επικίνδυνος ληστής με καλάσνικοφ ο οποίος εξέτεινε ποινή καθείρξεως είκοσι ετών απεφυλακίσθη μετά από δύο χρόνια παραμονής του στις φυλακές χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Δεν είναι ο μόνος. Έχουν προηγηθεί οι Γεωργιανοί που μόλις απεφυλακίσθησαν δολοφόνησαν τον εστιάτορα στην Ύδρα και ο Πακιστανός που μόλις απεφυλακίσθη δολοφόνησε Γερμανίδα στο Μόναχο.

Την ίδια ώρα, γίνεται γνωστό ότι αναρχικοί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους έκαναν καταδρομική επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, και από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα.

Δεν ήταν, επίσης, η μόνη επίθεση.

Προσφάτως, άλλες ομάδες είχαν επιτεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

Χθες, επίσης, έγινε γνωστό ότι μέλη της ομάδος “Ρουβικώνας” εισέβαλαν στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και απείλησαν ιατρό με τον… ισλαμικό νόμο (“θα σου κόψουμε το χέρι”), επειδή είχαν πληροφορίες ότι παίρνει φακελάκι από τους ασθενείς. 

Ούτε και αυτή η επίθεση ήταν η μόνη.

Είχαν προηγηθεί εισβολές σε δικαστήρια, γραφεία κομμάτων, εφορίες, κοινοβούλιο και άλλα κτίρια των θεσμών, καθώς και καταστροφές με βαριοπούλες σε υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.

Προχθές, εξάλλου, έγινε γνωστό ότι Ευέλπιδες δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους στο Μοναστηράκι, παραμονή της εθνικής μας εορτής.

***

Ας έλθουμε όμως στα καθ’ ημάς γιατί τα “Άνθη του Κακού” απλώνονται πλέον και στα αγνά ήθη της επαρχίας μας.

Όχι από Έλληνες, αλλά από αλλοδαπούς λαθρο-πρόσφυγες, που έμαθαν ότι… “πηδιόμαστε” και κάνουν κι αυτοί τα ανάλογα.

Διαβάστε λοιπόν τα νέα του τόπου μας.

***

Επίθεση από ομάδα λαθρομεταναστών δέχτηκε προχθές το βράδυ μια οικογένεια στη Θράκη, όταν ήταν καθ’ οδόν με το ΙΧ της σε ορεινό δρόμο.

Να είστε αρκετά προσεκτικοί ειδικά στην ορεινή περιοχή του Βορείου Έβρου, στις Σάπες και στα χωριά της Κομοτηνής ιδιαίτερα όταν θα οδηγήσετε με το ΙΧ ή με μοτοσικλέτα σας σε ορεινούς δρόμους και κυρίως αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Αζινλίκτσα” μια οικογένεια μουσουλμάνων, δέχτηκε επίθεση από ομάδα 15 λαθρομεταναστών συγκεκριμένα το βράδυ της 22ης Οκτωβρίου.

Οι αρμόδιες αρχές γνωρίζουν το συμβάν και ζητούν από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

***

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, τα μπλόκα σε ορεινούς δρόμους γίνονται από Πακιστανούς λαθρομετανάστες που δέρνουν και ληστεύουν τους διερχομένους.

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι στην περιοχή της Νέας Σάντας, ομάδα Πακιστανών σταμάτησε το διερχόμενο όχημα πλανόδιου μικροπωλητή, που αφού τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο, τον έδειραν, τον λήστεψαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με το αυτοκίνητό του.

Καταγράφουμε τις πληροφορίες που έχουμε και ειδοποιούμε οι Θρακιώτες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, κατά τις νυκτερινές ώρες.

Οι… “καημένοι” λαθρο-πρόσφυγες αρχίζουν και μας δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, την στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα μετατρέπεται πλέον σε βασίλειο της αναρχίας και της ατιμωρησίας.

Ας προσέχουμε.

Σ.Κ.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα μαθητών στα σχολεία !!!

Αυστηρότερα μέτρα παίρνει το Υπουργείο Παιδείας - Τα κινητά θα παραδίδονται πριν την έναρξη των μαθημάτων Νέα αυστηρότερα μέτρα για...

More Articles Like This