9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 28, 2024

Σκύλος επιτέθηκε σε πολίτη στην Αλεξ/πολη

Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε άμεσα στο Π.Γ.Ν.Α., όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες – Ανησυχητικά τα κρούσματα επιθέσεων

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή του ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη, όταν πολίτης δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκυλί.

Ο άντρας μεταφέρθηκε αμέσως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του.

- Advertisement -

Σύμφωνα πάντως με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Καθαριότητας, κ. Χρήστο Ζιώγα, ο οποίος είναι ο αρμόδιος για την περισυλλογή αδέσποτων ζώων, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, είναι συγκεκριμένη και αφορά πρωτίστως στην καταγγελία του.

Επιπροσθέτως, ο κ. Ζιώγας υπογράμμισε πως από την στιγμή που εντοπίζεται ένα αδέσποτο σκυλί που έχει επιτεθεί σε πολίτη, θα πρέπει να ελέγχεται από τον αρμόδιο κτηνίατρο του δήμου.

Τώρα, όσον αφορά σε ζώο που είναι περιπλανώμενο, αυτό θα πρέπει να περισυλλεχθεί και να μεταφερθεί στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων.

Τέλος, ο κ. Ζιώγας σημείωσε πως η συνεργασία τόσο των αρμόδιων φορέων, όσο και των πολιτών θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση επίλυσή ενός φαινομένου που μαστίζει τους περισσότερους δήμους της Ελλάδας.

Τ.Δ.

spot_img
Thursday, March 28, 2024

Latest News

Για να …ξαναζωντανέψει ο οικισμός της Κίρκης

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ανασυγκρότηση του χωριού που κάηκε από τις Πυρκαγιές του 2023 Ο οικισμός της Κίρκης, ο παλαιότερος...

More Articles Like This