9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

Ψάχνουν να βρουν είσοδο για Σουφλί

Ψάχνουν τρόπο για να μπαίνουμε με τα αυτοκίνητα στο Σουφλί!!!

Τι άλλο θα δούμε σε αυτόν τον τόπο. Μετά από την βάπτιση της παλαιάς Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης- Μέστης σε Εγνατία οδό, το κλείσιμο των κόμβων σε Δίκελλα και Αύρα, την επιβολή διοδίων (έτσι για να μάθουμε), την κυκλοφορία σε 17 χλμ με μόλις 90 χιλιόμετρα ταχύτητα το ανώτατο, την κυκλοφορία με ανώτατο όριο τα 40 χλμ στην παλαιά παλαιά Εθνική οδό, που βαπτίσθηκε παράδρομος της Εγνατίας, έχουμε και κάτι ακόμη που να είστε σίγουροι αποτελεί Πανευρωπαική πρωτιά!!!

Στον κάθετο άξονα Ορμένιο- Αρδάνιο δεν υπάρχει μελέτη για την δημιουργία κόμβου στο Σουφλί, ούτε για να μπεις , ούτε για να βγεις!!!

- Advertisement -

Για να γίνουμε κατανοητοί ακόμη περισσότερο σε αυτούς που δεν γνωρίζουν από οδικά έργα , στον συγκεκριμένο δρόμο σταματούν οι ισόπεδοι κόμβοι, όπως ισχύει σήμερα, πηγαίνεις στο αριστερό σημείο του δρόμου που ακολουθείς και αφού διασχίζεις κάθετα το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, μπαίνεις στο Σουφλί, π.χ.

Τώρα θα πρέπει να γίνουν ανισόπεδοι κόμβοι, μόνο που στο Σουφλί δεν τους βγαίνουν γιατί κανένας δεν το σκέφθηκε τότε που σχεδιαζόταν ο δρόμος…

Έτσι τώρα μελετούν και μελετούν τις συνθήκες και ψάχνουν το πως θα ξεφύγουν από την σιδηροδρομική γραμμή που περνά από δίπλα για την δημιουργία κόμβου και είσοδο των αυτοκινήτων στο Σουφλί.

Να τους χαιρόμαστε όλους αυτούς που αποφάσιζαν με αυτόν τον τρόπο για εμάς…

faros-24.gr

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

«Αγαπήθηκε σαν Άνθρωπος της Αλήθειας»

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός ενός Καστανιώτη Δάσκαλου προς τον Σταύρο Κονδύλη Αγαπητά παιδιά, Μαρίνα και Γιώργο, του φίλου μου Σταύρου Θλιβερόν το...

More Articles Like This