Τα δρομολόγια της MINOAN – AIR ξεκινούν από τις 20 Δεκεμβρίου 2013 – Νέα ώθηση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης
Νέο δρομολόγιο ανακοίνωσε η Minoan Air για το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης από τις 20 Δεκεμβρίου.
Η πτήση θα πραγματοποιεί δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Μυτιλήνη – Ηράκλειο και θα γίνεται 2 φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στη μία και είκοσι το μεσημέρι.
Μία κίνηση που δίνει ώθηση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης τον καιρό που οι μεταφορές έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό.
Η πτήση θα είναι δοκιμαστική και η τιμή της θα είναι προσιτή προς το κοινό.
Θα γίνεται με αεροσκάφη 50 θέσεων οπότε οι απαιτήσεις για κάλυψη της πτήσης θα είναι μικρές με αποτέλεσμα η δοκιμαστική πτήση ίσως να γίνει στο μέλλον και μόνιμη.
Σύμφωνα με τον κ. Στέλιο Ζαντανίδη, Αερολιμενάρχη του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης, η εταιρεία που θα πραγματοποιεί το νέο δρομολόγιο είναι η έκτη στη σειρά που θα έχει δραστηριότητα στο αεροδρόμιο Δημόκριτος και θα καλύψει ανάγκες μετακίνησης του κόσμου σε νέους προορισμούς.




