9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, January 22, 2026

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Επίσημα 1 στους 6 κατολικους είναι Λαθρομετανάστες – Ανεπίσημα είναι οι 4 στους 10 – Δηλαδή το 40% – Ήδη αλλοιώνουν τα εκλογικά αποτελέσματα – Γι’ αυτό και τα κόμματα της Αριστεράς πλειοδοτούν, ποιο θα δώσει τα περισσότερα δικαιώματα και θα κάνει πιο άνετη την διαμονή τους στην Ελλάδα

_-230 alodapoi-athina-150

Στοιχεία-σοκ για την πληθυσμιακή αλλοίωση της πρωτεύουσας της Ελλάδας και “καρδιάς” της χώρας, της Αθήνας, αποκαλύπτει επίσημη έρευνα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας:
Ένας στους έξι κατοίκους της Αθήνας, περίπου το 15% είναι ξένοι εκτός ΕΕ, πρώην λαθρομετανάστες οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα και καταμετρήθηκαν!
Το τραγικό είναι ότι αυτό το ποσοστό προκύπτει από τους επίσημα καταμετρηθέντες ξένους.
Δεν περιλαμβάνονται οι λάθρομετανάστες που δεν ήταν δυνατόν να καταμετρηθούν γιατί απλά δεν βρέθηκαν.
Πηγές της ΕΛΑΣ υπολογίζουν ότι για κάθε νόμιμα διαβιούντα πρώην λάθρο που έχει πάρει άδεια παραμονής, αντιστοιχούν άλλοι δύο παράνομοι μετανάστες οι οποίοι απλά δεν καταμετρώνται!
Αρα το ποσοστό των ξένων λαθρομεταναστών που ζουν στην Αθήνα νόμιμα ή παράνομα είναι στην καλύτερη περίπτωση το 45% των κατοίκων της! Οχι ότι και το 15% θα ήταν μικρό νούμερο.
Αυτό το ποσοστό εξηγεί πολλά για την επικράτηση  του Γ.Καμίνη στις δημοτικές εκλογές τόσο εφέτος όσο και το 2010, ενώ εφέτος δεύτερο ήταν ος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.
Πάμε σε μια Αθήνα δηλαδή που θα ελέγχεται πλήρως από ξένους και βέβαια, όχι Γάαλλους, Βέλγους, Ιταλούς, Ισπανούς κλπ, αλλά από Πακιστανούς, Σύρους ισλαμιστές, Μπαγκλαντεσιανούς, Λίβυους, τυνήσιους, Κονγκολέζους κλπ.
Αλλό ένα ποσοστό 3,3% είναι υπήκοοι από χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάτι που υπάρχει σε όλες τις χώρες τις ΕΕ.
Στην ίδια έρευνα η πρωτεύουσα με το μεγαλύτερο ποσοστό ξένων στον πληθυσμό της είναι το … Λουξεμβούργο με 63,8%, αλλά όλοι αυτοί είναι Γερμανοί, Γάλλοι, Βέλγοι, Ολλλανδοί κλπ.
Ακολουθούν φυσιολογικά οι Βρυξέλλες με 33,8%, αφού εκεί βρίσκεται και κτυπά η καρδιά της Ευρώπης με σύνθεση αυτού του ποσοστού σχεδόν αποκλειστικά από Ευρωπαίους.
Ακολουθεί η Ρίγα με 26%, οι οποίοι έχουν ρωσικά διαβατήρια, και η Βιέννη με το 20,1% των συνολικά 1,765 εκατομμυρίων του πληθυσμού της, να μην έχει αυστριακή υπηκοότητα, αλλά να αποτελείται στην συντριπτική του πλειοψηφία από Ευρωπαίους υπηκόους.
Σε έξι πρωτεύουσες το ποσοστό των ξένων στο συνολικό πληθυσμό τους είναι κάτω από 5% και συγκεκριμένα στη Βαρσοβία (0,6%), Σόφια (1%), Βίλνιους (1,4%), Μπρατισλάβα (3,1%), Βουδαπέστη (3,3%) και Βαλέτα (4,1%).
Το ερώτημα είναι “Που πάμε;”.
Γιατί τα κύματα των λάθρο απειλούν να πνίξουν το ελληνικό Γένος και τα κόμματα της Αριστεράς και της κεντροαριστεράς διαγκωνίζονται ποιος θα τους δώσει περισσότερα δικαιώματα και ποιος θα τους κάνει πιο άνετη την διαμονή τους στην Ελλάδα.
Διαβάστε τις σχετικές θέσεις ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού και θα καταλάβετε.
Ηδη οι λάθρο ή οι πρώην λάθρο, αλλοιώνουν εκλογικά αποτελέσματα και εκλέγουν σε εθνικές εκλογές, περιφερειακές και δημοτικές υποψηφίους οι οποίοι καταψηφίζονται από τους γηγενείς Ελληνες.
Με ξεκίνημα τις εκλογές του 2000, όταν το ποσοστό με το οποίο εξελέγη το ΠΑΣΟΚ ισοδυναμούσε με τον αριθμό των ελληνοποιηθέντων ξένων των προηγούμενων μηνών οι οποίοι ψήφισαν κατά 90%  το ΠΑΣΟΚ σε εκείνες τις εκλογές και επικράτησε με διαφορά μόλις 1,1%.
Και το ερώτημα είναι πρέπει να απαντηθεί επειγόντως και οι γηγενίς κάτοικοι θα πρέπει να αντιδράσουν. Οχι κατά των λάθρο, αλλά κατά αυτών που στηρίζουν την έλευση και  την παραμονή τους στην Ελλάδα.
Δεν μπορεί να διατυπώνουν θέσεις ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΣΥΡΙΖΑ κλπ. οι οποίες είναι ευθέως αντίθετες με την εθνική πληθυσμιακή ομοιογένεια, την συνέχεια του Γένους, την ασφάλεια των Ελλήνων κλπ και να μην υπάρχει π.χ. κατάθεση μηνύσεων και αγωγών.
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι…
Κάπως, κάποιοι πρέπει να αντιδράσουν!
defencenet.gr
***
Σημείωση Ε.Θ.:
Η εκστρατεία για να ατονήσουν τα Εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και είναι συνεχής και επίμονη.
Προχθές οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Σχολείων γιόρτασαν την Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού που ήταν αφιερωμένη στην φιλία και την ισότητα (ίσοι άραγε είναι όλοι οι Αθλητές;) δίνοντας παράλληλα το σύνθημα κατά του… ρατσισμού και της Ξενοφοβίας.
Τώρα πως κολλάνε τα τελευταία με την Ημέρα του Αθλητισμού, είναι κάτι που μόνο οι εμπνευστές της το γνωρίζουν.
Το σχέδιο, όπως είπαμε, ξετυλίγεται συστηματικά.
Και ενώ η Ελλάδα γεμίζει με μουσουλμάνους κυρίως λαθρομετανάστες (πλήρωσαν γύρω στα 7.000 ευρώ κατά μέσο όρο για να φθάσουν στην Χώρα μας, την ώρα που με τα ίδια τα λεφτά θα μπορούσαν να στήσουν στις χώρες τους μία μικρή επιχείρηση). Τα αντανακλαστικά των παιδιών ατονούν, με τα ψευδεπίγραφα και ύποπτα πλέον συνθήματα, κατά του ρατσισμού και της Ξενοφοβίας.
Μην μιλάτε, μην διαμαρτύρεσθε.
Και κυρίως μην τολμήσετε να πείτε καμμία κακή λέξη γιατί ο αντιρατσιστικός νόμος, παραμονεύει.
Παράλληλα, όποιος τολμήσει και μιλήσει για την Πατρίδα, χαρακτηρίζεται Ρατσιστής, Εθνικιστής και φασίστας από την ωρυόμενη Αριστερά ινταλλιγκένσια.
Η Ελλάδα αυτοκτονεί. Κανείς δεν το βλέπει;
Σ.Κ.

Thursday, January 22, 2026

Latest News

Αυθαίρετα: Έρχεται διετής παράταση στη νομιμοποίηση 

 Ανάσα στην αγορά ακινήτων - Έως τις αρχές του 2028 η τακτοποίηση και η έκδοση Ταυτότητας Κτιρίου  Σε διετή παράταση...
spot_img
spot_img
spot_img

More Articles Like This