Αυτοκίνητο που μετέφερε 7 λαθρομετανάστες, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού – Το όχημα κόπηκε στα δύο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, τα ξημερώματα της Παρασκευής, με επτά (7) λαθρομετανάστες τραυματίες.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, με αποτέλεσμα και οι επτά επιβαίνοντες να τραυματιστούν και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο της πόλης.
Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται οι δύο εκ των τραυματιών, οι οποίοι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.
§ Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Τα πέντε (5) άτομα βρίσκονταν μέσα στην καμπίνα την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης, ενώ δύο από αυτά κρύβονταν στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος.
Το αυτοκίνητο που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση από την σφοδρότατη σύγκρουση.
Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επτά μεταναστών.
Στο σημείο έσπευσαν και συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ που απομάκρυναν τα φωτιστικά σώματα που κρέμονταν στον αέρα.
* * *
Σημείωση Ε.Θ.
Το συμπέρασμα είναι απλό.
Παρά τον φράχτη, παρά τις κάμερες ασφαλείας, παρά την FRONTEXκαι παρά την αύξηση των συνοριοφυλάκων, τα κυκλώματα διακινητών παράνομων μεταναστών συνεχίζουν την δουλειά τους, χωρίς σταματημό.
Και κατά πως φαίνεται, αυτή η «φάμπρικα» δεν μπορεί να καταπολεμηθεί.
Σ.Κ.





