9.4 C
Alexandroupoli
Monday, March 30, 2026

Ο Στρατηγός Φαραντάτος στηρίζει Αν. Δημοσχάκη

Στην κόντρα με Βουλευτές και Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, για το δήθεν θέμα της «Συνθήκης της Λωζάννης» – Πλήρης διαστρέβλωση των δηλώσεων 

 

Ο Στρατηγός Παναγιώτης Φαραντάτος που το όνομά του έντονα ακούγεται ως υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στον Έβρο, με δήλωσή του στηρίζει τον Βουλευτή της Ν.Δ Τάσο Δημοσχάκη στην κόντρα που υπήρξε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο κ. Φαραντάτος:

- Advertisement -

***

“Η βασισμένη στην παραποίηση των δηλώσεων, για τη Συνθήκη της Λωζάνης, αήθης επίθεση στον βουλευτή του Έβρου της ΝΔ Αναστάσιο Δημοσχάκη, αποδεικνύει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πλήρη πανικό για την διαφαινόμενη συντριπτική ήττα που θα υποστεί στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές.

Γιατί πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει την πλήρη διαστρέβλωση του νοήματος των λεγομένων του κ. Δημοσχάκη, ο οποίος σε κανένα σημείο των δηλώσεών του δεν αμφισβήτησε την υπόψη συνθήκη, ούτε βεβαίως ζήτησε την αναθεώρησή της.

Είναι δε περισσότερο λυπηρό όταν στην ενορχηστρωμένη κατασυκοφάντηση αυτή συμμετέχει και βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ του Έβρου, ο οποίος, όπως και οι άλλοι δύο ομόσταυλοί του, όφειλε να είναι πιο σεμνός ένεκα της στάσης του στην επαίσχυντη και μειοδοτική συμφωνία των Πρεσπών !!!!!

Νομίζω ότι όλοι αντιλαμβάνονται τα ευτελή ελατήρια της άδικης και αστήρικτης αυτής επιθέσεως. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι !!”

spot_img
spot_img
Monday, March 30, 2026

Latest News

Η Μεταλλεία Θράκης στηρίζει τις Υποδομές Υγείας: Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

Η Μεταλλεία Θράκης παρέδωσε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή. Το...
spot_img
spot_img

More Articles Like This