9.4 C
Alexandroupoli
Monday, May 25, 2026

Αναβιώνει το Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Σαμοθράκης;

Ανοικτό το ενδεχόμενο, δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Δημήτρης Πέτροβιτς – Εμπόδιο στάθηκε ο κορονοϊός – Θα γίνεται το Φθινόπωρο

Ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει φέτος το Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Σαμοθράκης, άφησε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο κ. Πέτροβιτς, -χρόνια Δημοσιογράφος σε δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ-, ανήκε στην οργανωτική επιτροπή από την πρώτη διοργάνωση του Συνεδρίου και όπως δήλωσε έχει για αυτόν ιδιαίτερη σημασία η αναβίωση του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου, που τόσο συνέβαλε στην ανάπτυξη της Σαμοθράκης. 

Αλλά και την ωραία καλοκαιρινή συνήθεια των Δημοσιογράφων να αγγίζουν και να προσεγγίζουν κοινωνικά θέματα, αλλά και ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά τους ζητήματα, στην αύρα του νησιού της Νίκης!

- Advertisement -

«Ήδη από πέρυσι είχαμε προετοιμασθεί ωστόσο η πανδημία μας έβαλε φρένο.

Φέτος όμως παρακολουθώντας τους ρυθμούς των εμβολιασμών και την επιδημιολογική εικόνα, νομίζω πως υπάρχει παράθυρο ανοικτό για την διοργάνωσή του, τηρώντας εννοείται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Πέτροβιτς.

Η προηγούμενη διοργάνωση είχε ορισθεί για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου και ίσως και πάλι να επιλεγεί, αν δεν υπάρξουν άλλες υγειονομικές και… πολιτικές εξελίξεις!

Monday, May 25, 2026
spot_img

Latest News

Βυθισμένη στο σκοτάδι η οδός Βουλγαροκτόνου στην Αλεξανδρούπολη

Αυτή είναι η εικόνα της οδού Βουλγαροκτόνου και Θερμοπυλών στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο που μας πέρασε 23 Μαΐου. Μάλιστα, δεν...
spot_img

More Articles Like This