Από 4 Απριλίου η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα

Καθώς και του βοηθήματος μακροχρόνιας Ανεργίας – Εντός 3 ημερών η εμφάνιση στους τραπεζικούς λογαριασμούς

Τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022, θα ξεκινήσει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και σε δικαιούχους του επιδόματος γονικής αδείας.

Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν αυτόματα με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 4 Απριλίου έως 3 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί μετά την δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά (gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων).

Friday, October 2, 2026

Latest News

ΠΑΣΟΚ ΑΜ-Θ: Η ασφάλεια των παιδιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα

       Όταν ένα παιδί χάνει τη ζωή του σε έναν χώρο όπου θα έπρεπε να κυριαρχούν η χαρά, ο αθλητισμός...

More Articles Like This