Ατύχημα στην Αλεξανδρούπολη: Σύγκρουση δικύκλου με ΙΧ 

Στο νοσοκομείο ο αναβάτης – Εκτός κινδύνου η υγεία του

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη αναβάτης δικύκλου, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατηγό επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη. 

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν της 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην συμβολή της οδού Βενιζέλου με την Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Το ΙΧ επιχείρησε να στρίψει προς την Λεωφόρο Δημοκρατίας από την Βενιζέλου, ενώ την ίδια ώρα το δίκυκλο κινούνταν πάνω στην Λεωφόρο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει -υπό συνθήκες που διερευνώνται- στο πίσω πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου.

- Advertisement -

Από την πρόσκρουση ο οδηγός του δίκυκλου τραυματίστηκε, με το ΕΚΑΒ να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια να πραγματοποιεί την διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η κυκλοφορία στο σημείο επηρεάστηκε για λίγη ώρα, ενώ οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις ακριβές συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Κ.Α.

Tuesday, October 13, 2026
spot_img

Latest News

Σημαντική ενίσχυση για τη Νίκη Απαλού με τον Γιάννη Γκαϊτατζή

Σε μια κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον προχώρησε η ακαδημία της Νίκης Απαλού (FC Loga Academy), οριστικοποιώντας τη...

More Articles Like This