Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ, ο Εβρίτης Δημ. Θωμαΐδης

Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ακριτικό νομό Έβρου, η επάξια τοποθέτηση του Αντιστράτηγου, κ. Δημητρίου Θωμαΐδη, στα ανώτατα κλιμάκια της ηγεσίας των Ενόπλων μας Δυνάμεων 

 thomaidis-dimitriosΥπό την προεδρεία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, συνεδρίασε προχθές το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) και αποφάσισε τις αλλαγές στα ηγετικά κλιμάκια των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας.

Ειδικότερα, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την τοποθέτηση του Αντιστρατήγου Δημητρίου Θωμαΐδη, στην θέση του Α’ Υπαρχηγού ΓΕΣ.

Η  επάξια αυτή τοποθέτηση του κ. Δημητρίου Θωμαΐδη (κατάγεται από την Πλάτη Τριγώνου), αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ακριτικό μας νομό Έβρου, που βλέπει με χαρά τα παιδιά του να αναδεικνύονται στα ύψιστα αξιώματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

- Advertisement -

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και εύχεται στον Δημήτρη Θωμαΐδη περαιτέρω ανοδική πορεία.

Στον δε πάτερα του, φίλο κ. Παναγιώτη Θωμαΐδη, να είναι γερός και να καμαρώνει την ανοδική πορεία του γιου του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Wednesday, October 21, 2026
spot_img
spot_img

Latest News

Η «Ατζέντα 2030» φέρνει νέο στρατιωτικό χάρτη

Συγχωνεύσεις και καταργήσεις 56 μονάδων και 126 δομών - Έμφαση στα drones και το Διάστημα - Στον Έβρο αναμένεται...

More Articles Like This