9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 5, 2026

Διήμερη κακοκαιρία πιάνει και την Θράκη

Οι Αλκυονίδες ημέρες τελειώνουν

Έρχεται διήμερη κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Από την Κυριακή και από τα δυτικά «θα περάσουμε σε μία φθινοπωρινή εκδοχή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά (πρώτα στο βόρειο Ιόνιο) από το βράδυ και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Σύντομα ο ανοιξιάτικος καιρός των τελευταίων ημερών θα δώσει τη θέση του σε μια νέα κακοκαιρία.

- Advertisement -

Πιο συγκεκριμένα, η μεταβολή του καιρού θα αρχίσει από το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Για σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, θα υπάρξουν κάποιες αραιές νεφώσεις και πιθανώςβροχές μικρής διάρκειας στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν βαθμιαία σε νοτιάδες και θα ενισχυθούν πρώτα στο Ιόνιο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της δημόσιας τηλεόρασης, Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Σύμφωνα με το newsit.gr, από την Κυριακή (11.02.2024) και από τα δυτικά «θα περάσουμε σε μία φθινοπωρινή εκδοχή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά (πρώτα στο βόρειο Ιόνιο) από το βράδυ και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Η Δευτέρα (σ.σ. 12.02.2024) θα είναι μία βροχερή ημέρα για όλη τη χώρα, και με καταιγίδες κυρίως στο Αιγαίο.

spot_img
spot_img
Thursday, March 5, 2026

Latest News

«Μεταλλωρύχοι» με… laptops: Η ψηφιακή επανάσταση στη μεταλλευτική δραστηριότητα

Η συζήτηση για την ανάπτυξη στη Θράκη μοιάζει συχνά με έναν φαύλο κύκλο  όπου το παρελθόν συγκρούεται με το μέλλον....
spot_img
spot_img

More Articles Like This