9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 2, 2026

Διοργάνωση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων

dimos_alexpolhs_new(150)

Σε συνέχεια της κατά γενική ομολογία επιτυχημένης διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, διοργανώνουμε την επόμενη συνεδρίαση τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου (2ος όροφος).

Στη συνεδρίαση θα συμμετέχουν 2 μαθητές/τριες – δημοτικοί σύμβουλοι, της ΣΤ΄ τάξης από όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους 2 λεπτά για ν’ αναπτύξουν τις απόψεις – προτάσεις τους.

Το θέμα της συνεδρίασης θα είναι: «Εικαστικές παρεμβάσεις στο Δήμο μας – Έξυπνες και οικονομικές ιδέες».

- Advertisement -

Τη συνεδρίαση θα κληθούν να τιμήσουν με την παρουσία τους και να τοποθετηθούν στις απόψεις των μαθητών/τριών – δημοτικών συμβούλων, και όλοι οι Βουλευτές του Νομού μας.

Η επιλογή των παιδιών θα γίνει με τον τρόπο που οι διδάσκοντες θεωρούν καταλληλότερο.

Για περαιτέρω πληροφορίες είμαστε στη διάθεσή σας (6944965884 Κώστας Γκοτσίδης).

Thursday, April 2, 2026
spot_img

Latest News

Τριλογία Χρήστου Κηπουρού «Εις μνήμην Πολιτικού Φιλοσόφου Μιχάλη»

Δ’ και τελευταίο μέρος Όπως το πολιτικό μίσος είναι το χειρότερο από όλα τα μίση, έτσι και οι κυνηγοί ιδεών...
spot_img

More Articles Like This