9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 12, 2026

Δυσοίωνο το μέλλον της αγοράς Ορεστιάδος

Κύρια αιτία του προβλήματος είναι οι αγορές Τουρκίας και Βουλγαρίας που οδηγούν τα εμπορικά καταστήματα σε μαρασμό 

Μόνο ως θετική δεν μπορεί να κριθεί η καλοκαιρινή περίοδος στην αγορά της Ορεστιάδας, σύμφωνα πάντα με τους εμπόρους και καταστηματάρχες της ακριτικής πόλης, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν, προκειμένου να… ρεφάρουν, έστω και την τελευταία στιγμή, παρατείνοντας την εκπτωτική περίοδο για μερικές ακόμα μέρες.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Ορεστιάδας, Φιλιώ Μυλωνά, κάνει λόγο για ένα πολύ άσχημο καλοκαίρι, από πλευράς κίνησης της αγοράς, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ως ένα εκ τω χειρότερων των τελευταίων ετών, ενώ αναφερόμενη στο μέλλον της αγοράς, δε διστάζει να το χαρακτηρίσει δυσοίωνο.

- Advertisement -

Κύρια πηγή του προβλήματος εξακολουθεί να αποτελεί το γεγονός ότι πολλοί πολίτες επιλέγουν για τις αγορές τους τη γειτονική Τουρκία και Βουλγαρία, ωθώντας έτσι τα εμπορικά καταστήματα της Ορεστιάδας σε μαρασμό.

Ν.Τ.

spot_img
spot_img
Thursday, March 12, 2026

Latest News

ΕΠΣ Έβρου: Οι αναμετρήσεις των play-off και play-out της Α΄κατηγορίας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11-03) στο Σουφλί η κλήρωση για τα play off και play out της Α’...
spot_img
spot_img

More Articles Like This