
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Μανδάνης και τα μέλη ΔΣ Κωνσταντίνος Παλακίδης, Δρ. Στέλιος Ζαντανίδης και Μιχαήλ Κογιομτζής της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών, με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε την Α.Ε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα στην πόλη μας κατά τη διάρκεια των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης.
Είχαμε την ευκαρία να παρουσιάσουμε το ιστορικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο της Λέσχης μας για το οποίο δεχτήκαμε θερμά συγχαρητήρια !
Μετά το πέρας της συνάντησης, το ΔΣ της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών είχε την τιμή να παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Διοικητής της 12ης ΜΚ Μεραρχίας Πεζικού προς τιμή της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας.




