9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 6, 2026

Μαθητές του Γυμνασίου Άνθειας Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκαν τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Κονδύλη

Ένα ακόμη σχολείο ξεναγήθηκε στο κτίριο του Δημοσιογραφικού Ομίλου Κονδύλη στην καρδιά της Αλεξανδρούπολης. Αυτήν την φορά πρόκειται για το Γυμνάσιο Άνθειας Αλεξανδρούπολης.

Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου (30 στο σύνολο) με τη συνοδεία 3 καθηγητών έφθασαν στο χώρο του ομίλου το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου. Τους νεαρούς μαθητές υποδέχθηκε η Διευθύντρια της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», Μαρίνα Κονδύλη.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον χώρο του τυπογραφείου, όπου τυπώνεται εδώ και 81 συναπτά έτη η ιστορική εφημερίδα του τόπου μας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ», καθώς και τον μαγικό κόσμο του ραδιοφωνικού σταθμού ΘΡΑΚΗ FM 99,8. 

Τα παιδιά έθεσαν τις ερωτήσεις τους σχετικά με τους εργαζόμενους στον χώρο των ΜΜΕ, αλλά και για τον εξοπλισμό που αντίκρυζαν. 

- Advertisement -

Τέλος, οι μαθητές και μαθήτριες ανέβηκαν στα στούντιο από όπου βγαίνουν καθημερινά ζωντανά τα δελτία ειδήσεων και οι εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ.

Ήταν μία ξεχωριστή επίσκεψη που θα τους μείνει αξέχαστη. Τους ευχαριστούμε όλους -παιδιά και καθηγητές- για την παρουσία τους εδώ.

Wednesday, May 6, 2026
spot_img
spot_img

Latest News

Επανεκκίνηση στα υπεράκτια αιολικά πάρκα

Με νέο θεσμικό πλαίσιο - Στο επίκεντρο και το Θρακικό Πέλαγος, όπου εξετάζονται πιλοτικά έργα  Έντονη κινητικότητα καταγράφεται το τελευταίο διάστημα γύρω...
spot_img

More Articles Like This