Με λάβαρα Θράκης στο Ρότερνταμ

Η προπαγάνδα των τουρκόψυχων πρακτόρων για την “Ανεξάρτητη Θράκη” επεκτείνεται και στην Βόρειο Ευρώπη

 Μάλλον κοντοζυγώνει η ώρα που και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα ανακαλύψουν το πραγματικό πρόσωπο των Τούρκων πρακτόρων που απειλούν την ελληνική κυριαρχία.

Τις τελευταίες ημέρες, κατά τις οποίες η Τουρκία έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Ευρώπη, πραγματοποιήθηκαν διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις σε διάφορες πόλεις.

Κεντρικός «πυρήνας», λόγω της απαγορευτικής στάσης που κρατά όσον αφορά τις επισκέψεις πολιτικών της Τουρκίας λόγω των εκλογών της, είναι η Ολλανδία, όπου ολιγομελείς ομάδες βγήκαν σε κεντρικούς δρόμους για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στις απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν.

- Advertisement -

Μεταξύ αυτών, στους δρόμους του Ρότερνταμ φωτογραφήθηκαν και κάποιοι Τούρκοι, κυματίζοντας τις πράσινες σημαίες της «ανεξάρτητης δυτικής Θράκης» μαζί με τις τουρκικές!

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «δημοκρατία» ο νεαρός στα αριστερά ονομάζεται Καντίρ Αχμέτ και είναι στέλεχος του τουρκοσυλλόγου Δυτικοθρακιωτών Χάγης.

Μάλιστα, στο προφίλ του στο facebook φέρεται ότι δεν δηλώνει υποστηρικτής του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, αλλά των Γκρίζων Λύκων, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει πυρήνες και σε χώρες της βόρειας Ευρώπης.

Sunday, August 16, 2026
spot_img

Latest News

Η Παναγία και η δύναμη της ταπείνωσης – Το «Πάσχα του Καλοκαιριού» ως μήνυμα ζωής

Πλησιάζει η μεγάλη θεομητορική γιορτή της κοίμησης της Θεοτόκου, το Πάσχα του καλοκαιριού. Η μητέρα όλων μας, υπόδειγμα ανθρώπινης υπόστασης,...

More Articles Like This