
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 6ο Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ για βετεράνους και ανεξάρτητους, που διοργάνωσε για μία ακόμα χρονιά ο ΓΑΣ Ατρόμητος Άβαντας – Αλεξανδρούπολης. Είκοσι δύο άνδρες και γυναίκες άφησαν για λίγο τις παραλίες, και τον καναπέ του σπιτιού τους και διασκέδασαν παίζοντας Πινγκ-Πονγκ σε δέκα αγωνιστικά τραπέζια, σ’ έναν θαυμάσιο χώρο όπως είναι το γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Αλεξ/πολης.
Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εξήντα περίπου φίλοι και συγγενείς των «αιώνιων» εφήβων παικτών παρακολούθησαν την πινγκπονική παράσταση στα πράσινα τραπέζια του Πινγκ-Πονγκ. Παίχτηκαν αρκετοί αμφίρροποι αγώνες και κάποια εντυπωσιακά «ράλυ», που ξεσήκωσαν τους φίλους του αθλήματος.
Στο τέλος δόθηκαν τα ειλικρινή συγχαρητήρια στους πρώτους νικητές, αν και σ’ αυτές τις περιπτώσεις όλοι είναι νικητές. Στους αγώνες στο χώρο του Γυμναστηρίου υπήρχε σχετικός μπουφές για όλους.
Φεύγοντας από το Γυμναστήριο, στα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων διέκρινε κανείς την ικανοποίηση της συμμετοχής και της διασκέδασης, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο Τουρνουά Φιλίας “φορτωμένοι” από τις ευχάριστες εμπειρίες του 6ου καλοκαιρινού Τουρνουά Φιλίας του ΓΑΣ Ατρόμητου Άβαντα – Αλεξανδρούπολης.

Στους τρεις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν βαρύτιμα κύπελλα και μετάλλια που αθλοθέτησε η εταιρεία “Φαγί”.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι νικητής στην κατηγορία των ανδρών ήταν ο εβδομηντάχρονος Κώστας Βεζυρτζής, δεύτερος ο Βαγγέλης Σακελλαρίδης και στην τρίτη θέση βρέθηκαν η Λητώ Τζίτζικα και η Σταυρούλα Φαρασοπούλου.
Στην «Super» κατηγορία, νικητής ήταν ο περσινός νικητής Πέτρος Δαλάτσης, με δεύτερο τον Χρήστο Μπανταλίδη και τρίτους τον Γιάννη Ακούδη και τον Δημοσθένη Κίτσιο.
