Ο όμιλος φίλων αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε την 20η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο πάρκινγκ απέναντι από το πάρκο Προσκόπων.
Μια διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός και που προσφέρει όμορφο θέαμα για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτό που χαρακτήρισε τη φετινή διοργάνωση ήταν οι πολλές συμμετοχές από όλη την βόρειο Ελλάδα.
Εκατοντάδες ήταν οι θεατές της δεξιοτεχνίας, λάτρεις τις μυρωδιάς των καμμένων ελαστικών και του θορύβου των εξατμίσεων των αυτοκινήτων, που παρακολουθούν παρόμοιες διοργανώσεις σε άλλες πόλεις της βορείου Ελλάδος.
Όπως συμβαίνει με την πλειονότητα των αγώνων του θεσμού, ο αριθμός των συμμετοχών είναι μεγάλος, στοιχείο που καταδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δυναμική του εν λόγω θεσμού.
Αριθμός ΓΕΜΗ: 054420721000
ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗ ΑΕ
δ.τ. : ΔΟΚ ΑΕ
ΤΙΤΛΟΣ : elthraki.gr
ΕΔΡΑ: ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 30
ΑΦΜ 094341119
ΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
Δ/ΝΣΗ : ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 30
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2551026445
Email: elthraki@otenet.gr
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ : ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗ ΑΕ
ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ : ΚΟΝΔΥΛΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Domain name : ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗ ΑΕ