9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, March 11, 2026

Σε επόμενη συνεδρίαση η συζήτηση για την ονοματοδοσία οδών

Στην Αλεξανδρούπολη – Ποιο επιπλέον όνομα πρότεινε ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΝ-ΕΡΓΩ ΜΑΖΙ», Δημήτρης Πέτροβιτς

Για την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε η συζήτηση για την ονοματοδοσία οδών της πόλης.

Όπως δήλωσε στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξ/πολης, Χρήστος Γκουγκουλάκης, «εκτιμήθηκε από όλους μας το βράδυ της Δευτέρας ότι θα ήταν καλύτερα να αναβληθεί η ονοματοδοσία και να συζητηθεί εκτενέστερα σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο, γιατί ο χρόνος πίεζε».

Όντως, το πρώτο θέμα προς συζήτηση ήταν για τα θαλάσσια αιολικά πάρκα ανάμεσα σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη και διήρκεσε παραπάνω απ’ όσο υπολόγιζαν οι σύμβουλοι.

- Advertisement -

«Η συζήτηση για την ονοματοδοσία θα γίνει σε επόμενο συμβούλιο και πιο οργανωμένα. Ίσως δούμε και το ενδεχόμενο να καλεστούν κάποιοι συγγενείς των ανθρώπων που προτάθηκε να δοθούν τα ονόματά τους σε οδούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκουγκουλάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία στιγμή, στο δημοτικό συμβούλιο, κατέθεσε άλλη μία πρόταση ονοματοδοσίας ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΝ-ΕΡΓΩ ΜΑΖΙ», Δημήτρης Πέτροβιτς, στη μνήμη του εκδότη της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ», Σταύρου Κονδύλη.

Καθ’ όλα βάσιμη η συγκεκριμένη πρόταση, αφού ο Σταύρος Κονδύλης από τις δημοσιογραφικές επάλξεις μαχόταν επί μακρόν για την ευημερία και ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης.

Μ.Κ.

spot_img
spot_img
Wednesday, March 11, 2026

Latest News

Συνελήφθησαν διακινητές μεταναστών στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου

Συνελήφθησαν στις 9-3-2026) το πρωί, στην Εθνική οδό Ορμενίου-Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας...
spot_img
spot_img

More Articles Like This