Στο παιχνίδι μπαίνουν και οι Ιάπωνες

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξ/πολης περιμένει την επίσκεψη του Ιάπωνα Πρέσβη – Ενδιαφέρον και από άλλους επενδυτές

Για τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΑ, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου.

 Όπως εξήγησε, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και έντονη κινητικότητα από πολλούς επενδυτές και επενδυτικά σχήματα, τόσο από την Ευρώπη, όσο και από άλλες χώρες. 

- Advertisement -

Αποκάλυψε δε, ότι μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται η επίσκεψη του Ιάπωνα πρέσβη, ο οποίος θα συνοδεύεται από υποψήφιους επενδυτές. 

Τα δεδομένα για το λιμάνι πλέον αλλάζουν, προς όφελος φυσικά τόσο του λιμανιού, όσο και γενικότερα της περιοχής και της γύρω οικονομίας, επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΑ.

Όσον αφορά τώρα, στην αξιοποίηση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, ο Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου τόνισε πως ήδη η Κυβέρνηση εξετάζει τον πλέον δόκιμο τρόπο για την αξιοποίηση αυτή, σε συνεργασία πάντα με το Δήμο και τον ΟΛΑ.

Νίκος Τσακιρόπουλος

Monday, July 27, 2026
spot_img

Latest News

Τουρισμός με… αστερίσκους στην Αλεξανδρούπολη

Νέο πλάνο προβολής για το 2026, αλλά και προβληματισμός για το αν η πόλη μπορεί να διαχειριστεί τις αυξανόμενες...

More Articles Like This