9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, May 12, 2026

Συνάντηση εκπροσώπων της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜ-Θ με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024 στην Κομοτηνή, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα.

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ένωσής μας ΤΣΙΑΜΗ Νικόλαο, τον Ταμία ΑΠΑΛΑΓΑΚΗ Χαράλαμπο και τους Αντιπροσώπους στην ΠΟΑΞΙΑ ΖΙΩΓΑ Γεώργιο και ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ, αφού ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για την θεσμική του επίσκεψη στην έδρα της ακριτικής μας Περιφέρειας, επικεντρώθηκε αρχικά στην ανάλυση επίκαιρων και διαχρονικών θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων.

Ακολούθως, τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των αστυνομικών μας για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, καθώς και για τη γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο αυτό επιδόθηκε υπόμνημα αναλυτικών διεκδικήσεων και αιτημάτων για επίλυση από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τέλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσής μας, επέδωσε στον κ. Υφυπουργό τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Tuesday, May 12, 2026
spot_img
spot_img

Latest News

Απ’ όσα μας γράφουν: Συχνές οι βλάβες φωτισμού στο Πάρκο Ανατολικής Θράκης Αλεξανδρούπολης

Προς  Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ» Αγαπητή κα. Διευθύντρια,  Είμαι κάτοικος Αλεξανδρούπολης και πιο συγκεκριμένα το σπίτι μου βρίσκεται πέριξ του Πάρκου Ανατολικής Θράκης.  Την...
spot_img

More Articles Like This