9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, April 15, 2026

Υπόμνημα διαμαρτυρίας για τα διόδια της Μέστης

 Ετοιμάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης – Θα σταλεί στον Υπουργό Υποδομών

diodia2

Με ένα υπόμνημα που θα εξηγεί ακριβώς τους λόγους για τους οποίους το Σώμα αντιδρά στην κατασκευή σταθμού διοδίων στη Μέστη θα προσπαθήσει να αποτρέψει την κατασκευή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ.

Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της 16ης Νοεμβρίου, και επιπλέον ορίστηκε τριμελής επιτροπή που ανέλαβε τη σύνταξή του.

- Advertisement -

Την επιτροπή αποτελούν οι κκ Πέτροβιτς, Τρέλης και Ιωσηφίδης και το υπόμνημα πρέπει να είναι έτοιμο έως την Κυριακή οπότε το Σώμα συνέρχεται εκ νέου σε συνεδρίαση.

Εφόσον το υπόμνημα εγκριθεί και ψηφιστεί θα εκδοθεί και ψήφισμα διαμαρτυρίας και αμφότερα θα σταλούν το Υπουργείο Υποδομών και το Χρήστο Σπίρτζη τη Δευτέρα.

Να σημειώσουμε όμως ότι η Δευτέρα είναι η προτελευταία ημέρα της προθεσμίας που ορίζεται από την προκήρυξη ανάδειξης αναδόχου για την κατασκευή του σταθμού, που είναι η 22α Νοεμβρίου.

Οι προσφορές έχουν ήδη κατατεθεί, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές καθότι οι φάκελοι θα παραμείνουν σφραγισμένοι έως την προσεχή Τρίτη.

Στο υπόμνημα, μεταξύ άλλων θα προτείνεται και εναλλακτική τοποθεσία εγκατάστασης του σταθμού, που θα είναι το τελωνείο των Κήπων.

 

reportal.gr

Wednesday, April 15, 2026
spot_img
spot_img

Latest News

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη 5 δραστών για κλοπή στη Ροδόπη

Συνελήφθησαν την 13-4-2026 πρωινές ώρες σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής...
spot_img

More Articles Like This