ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ. επιστρατεσει 40.000 εθελοντές για να είναι εκλογικοί Αντιπρόσωποι

  

Στην Πειραιώς δεν το λένε ευθέως, το υπονοούν ωστόσο στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους, το δείχνουν με τις κινήσεις τους..

Φοβούνται τυχόν παρατυπίες ή και… χειρότερα εκ μέρους της κυβέρνησης στις ερχόμενες εκλογές.

- Advertisement -

Όχι μόνο σε κεντρικό επίπεδο αλλά και στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα.

Για τον σκοπό αυτό προσπαθούν να συγκροτήσουν έναν κομματικό στρατό, που θα αναλάβει να παρακολουθεί και να επιτηρεί όλες τις διαδικασίες.

Σύμφωνα με το «ΠΑΡΟΝ», η Γραμματεία Οργανωτικού έχει ξεκινήσει μια καμπάνια προ- κειμένου να βρει 40.000 εθελοντές που θα αναλάβουν χρέη εκλογικού αντιπροσώπου, ούτως ώστε να υπάρχει άνθρωπος της παράταξης στο εκλογικό τμήμα και ίου τελευταίου χωριού στα σύνορα. 

Ο αριθμός αυτός ενδεχομένως να διπλασιασθεί (80.000), δεδομένου ότι στην Πειραιώς θέλουν να υπάρχουν ισάριθμοι αναπληρωματικοί αντιπρόσωποι.

Αριθμός δυσθεώρητος με βάση τα σημερινά δεδομένα. Από την άλλη, μια ομάδα έμπειρων στελεχών θα αναλάβει το βράδυ ίων εκλογών να παρακολουθεί βήμα βήμα τις διαδικασίες από την έδρα της εταιρείας που θα αναλάβει τη συγκέντρωση και την επεξεργασία των αποτελεσμάτων. 

Αν και τα περιθώρια είναι στενά, οι αρμόδιοι υπουργοί δεν πρόκειται να τους διευκολύνουν.

Το κύριο βάρος των ελέγχων από πλευράς Νέας Δημοκρατίας θα πέσει στις ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, οι οποίες την τελευταία τριετία γίνονται με αυξανόμενη γεωμετρική πρόοδο.

Σε βαθμό τέτοιο που κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο ακριβής αριθμός αυτών που θα προσέλθουν στις κάλπες.

-Π-

Friday, July 31, 2026
spot_img

Latest News

Έβρος: Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής για πυρκαγιές 

Κλείνουν δασικές περιοχές λόγω κινδύνου Για 01-08-2026 ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς κατηγορίας...

More Articles Like This