9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ !!!

Να απολυθούν πάραυτα όλοι αυτοί που μπήκαν από το παράθυρο στο Δημόσιο, χωρίς διαγωνισμό και χωρίς προσόντα – Δεν πρέπει τα κομματικά ρουσφέτια να τα πληρώσουν οι έντιμοι μόνιμοι υπάλληλοι

podia

Υπηρετώ σε κάποια Δημόσια Υπηρεσία (Ν.Π.Δ.Δ.) και θα ήθελα να σας καταγγείλω τα εξής:

Τα τελευταία 15 χρόνια, έχουν γίνει εκατοντάδες παράνομες προσλήψεις υπαλλήλων, συγγενών εν ενεργεία και συνταξιούχων υπαλλήλων.

- Advertisement -

Τους προσέλαβαν με παράνομα δικαιολογητικά, με ψεύτικες προϋπηρεσίες, με παράνομες προϋπηρεσίες, με παράνομα πτυχία, ώστε να γίνουν αορίστου χρόνου.

Υπέγραφαν κάποιοι υψηλά ιστάμενοι ψεύτικες προϋπηρεσίες για να προσληφθούν ως υπάλληλοι αορίστου χρόνου.

Υπήρξε παράνομος πλουτισμός των αρμοδίων που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις. Τους έστελναν στα κομματικά γραφεία πριν από την πρόσληψη τους για να πάρουν έγκριση από αυτά και έτσι έχουν πλήρη κομματική προστασία.

Η οικογενειοκρατία  -που  έχει κατακλύσει τα πάντα-  και οι παράνομες προσλήψεις αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία.

Προβαίνει σε καταλήστευση του δημοσίου χρήματος, σε κάθε είδους παρανομία, χρηματοδοτούν τους ευεργέτες τους, προϊσταμένους, διοικήσεις και κόμματα, συνθλίβουν όποιον δεν ενδίδει ή αντιστέκεται στις παρανομίες τους.  Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τα εξής:

Με πλαστή προϋπηρεσία, έγινε πρόσληψη ως υπαλλήλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που πριν ήταν πωλήτρια σε μισθωμένο κυλικείο! Επίσης, όταν πριν από 12 περίπου έτη συνελήφθη και φυλακίσθηκε κάποια υπάλληλος για υπεξαίρεση εκατομμυρίων, για να μην αποκαλύψει όλη την συμμορία και τους υψηλά ιστάμενους και να τα πάρει επάνω της όλα, πλην των άλλων (της παρείχαν νομική υποστήριξη, χρηματοδότηση της από άλλες υπεξαιρέσεις για να “επιστρέψει” τα κλοπιμαία, υποστήριξη με ψευδομαρτυρίες κ.λπ.), προέβησαν στην πρόσληψη δύο ανιψιών της!

Αυτό το έκαναν με ακραία τεχνάσματα, με το να αλλάξουν κατά ένα φωνήεν το επίθετο τους, για να μην παραπέμπει στην υπόδικο θεία τους!!

Αυτές οι δύο περιπτώσεις αναφέρονται ενδεικτικά, οι παράνομες προσλήψεις όμως είναι εκατοντάδες.

Η οικογενειοκρατία και οι παράνομοι προσληφθέντες που αποτελούν την πλειοψηφία, με την ψήφο τους εξέλεγαν διοικήσεις, με την ψήφο τους εκλέγουν μέλη υπηρεσιακών συμβουλίων, με την ψήφο τους εκλέγουν τα ΔΣ των συλλόγων προσωπικού κ.λπ., (όλο σχεδόν το ΔΣ διοικητικού προσωπικού υπηρετεί στην Δ/νση Διοικητικού!) κ.λπ.

Οι κλίκες αυτές αποτελούν στην κυριολεξία «συμμορία», μαφία, υπόκοσμο που λυμαίνεται τα πάντα, εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος.

Στην οικογενειοκρατία παράνομα μοιράζουν πολλαπλούς μισθούς, για ψεύτικες υπερωρίες, από κρυφούς λογαριασμούς κ.λπ.

Χωρίς αυτήν την οικογενειοκρατία δεν θα μπορούσε να υπάρχει η τεράστια διαφθορά και η καταλήστευση του Δημοσίου χρήματος πέρα από κάθε όριο, που λαμβάνει χώρα, τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια και πτώχευσαν την Χώρα μας.

Οι εισαγγελείς θα πρέπει να προβούν   στην ποινική δίωξη αυτών που έκαναν τις παράνομες

προσλήψεις τα τελευταία 15 χρόνια, να γίνει αυστηρός έλεγχος του πόθεν έσχες.

Πρέπει διαλυθεί η οικογενειοκρατία για να παταχθεί η διαφθορά, διότι αυτά τα δύο συνδέονται.

Οι επαγγελματίες συνδικαλιστές, οι οποίοι ανήκουν στην οικογενειοκρατία και στηρίζονται σε αυτήν, πρόσφατα διεκήρυσσαν, ότι σε προανάκριση για τις παράνομες προσλήψεις «κουράστηκαν» να συγκαλύψουν παραπλανώντας» την προανάκριση.

Πρέπει να γίνει επιτόπιος αιφνίδιος έλεγχος από επιθεωρητές κ.λπ. για τις παράνομες προσλήψεις. Το να καλούνται να δώσουν στοιχεία τα ίδια τα μέλη της οικογενειοκρατίας και αυτοί που προέβηκαν στις παράνομες προσλήψεις, με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό, ποτέ δεν πρόκειται να πουν την αλήθεια.

Γι’ αυτό θα πρέπει να διωχθεί η οικογενειοκρατία, για να σταματήσει το «φαγοπότι», που εδώ και 15, τουλάχιστον χρόνια έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Το θέμα αυτό δεν είναι εύκολο. Οι κομματικές παρεμβάσεις πάντοτε ήταν έντονες, για την κάλυψη του κομματικού στρατού, της οικογενειοκρατίας, των ομάδων για την καταλήστευση του Δημοσίου Χρήματος.

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πρέπει να απολύσει τους επίορκους, τα μέλη της οικογενειοκρατίας, τους υπεύθυνους για τις παράνομες προσλήψεις, τους επαγγελματίες κλέφτες.

Να μην περιορίζεται μόνον σε γενικόλογες ανακοινώσεις του τύπου «θα ελεγχθούν τα παράνομα πτυχία», αλλά να πει και για δίωξη της οικογενειοκρατίας, τις παράνομες προϋπηρεσίες, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν υπάλληλοι, τους επίορκους που έκαναν αυτές τις προσλήψεις. Είναι θλιβερό και περίεργο να μην τολμούν να θίξουν καν το τεράστιο θέμα της οικογενειοκρατίας.

Είναι τουλάχιστον στρουθοκαμηλισμός να ζητά το Υπουργείο, από τέτοιου είδους υπηρεσίες, τα σχετικά στοιχεία, δηλαδή από τα μέλη της οικογενειοκρατίας, τους ίδιους τους υπεύθυνους γι’ αυτή την κατάσταση, διότι εξυπακούεται ότι δεν λένε την αλήθεια και τα συγκαλύπτουν.

Να στείλουν επί τόπου επιθεωρητές κλ.π, να τα ελέγξουν, αν πραγματικά θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι μεγάλα, καθώς και οι κομματικές καλύψεις. Ίσως γι’ αυτό έχουν «μπλοκάρει» και προσπαθούν να βρουν άλλους για απόλυση ή διαθεσιμότητα, όπως, δήθεν ακατάλληλους (αλήθεια, ποιος θα τους κρίνει; Η ίδια η οικογενειοκρατία; Οι κλίκες; Οι κομματικοί μηχανισμοί που τους διόρισαν;);

Ο σκοπός τους είναι να τα μαγειρέψουν, ώστε να σωθούν τα μέλη της οικογενειοκρατίας, που αποτελούν «συμμορίες», κομματικούς στρατούς και προφανώς αλληλοκαλύπτονται. Έτσι θα γλυτώσουν, η οικογενειοκρατία, οι παράνομες προσλήψεις, οι πραγματικοί επίορκοι που έκαναν  τις  παράνομες  προσλήψεις,   διότι  θίγονται  τα  κακουργήματα  υψηλά   ιστάμενων

προσώπων.

Θα την πληρώσουν οι έντιμοι πτυχιούχοι μόνιμοι υπάλληλο που είναι έξω από αυτά βαπτίζοντας τους, δήθεν ακατάλληλους και τα μέλη της οικογενειοκρατίας, που έβαλαν από το παράθυρο, αορίστου χρόνο υπάλληλοι, και χωρίς διαγωνισμό δήθεν κατάλληλους!!!

Τα μέλη της οικογενειοκρατίας έχουν στελεχώσει αναξιοκρατικά υπηρεσίες. Πολλοί υπάλληλοι εξ αυτών έχουν προσληφθεί με πτυχία που καμιά σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο τους και τις δραστηριότητες αυτής της υπηρεσίας! Άραγε, τι λέει γι’ αυτό το Υπουργείο  Διοικητικής Μεταρρύθμισης;

Σήμερα, ενώ νόμος  επέβαλε την  απομάκρυνση, υπαλλήλων που έληξαν οι συμβάσεις τους ορισμένου χρόνου ή έργου, τώρα, με την Ελλάδα και τον λαό να υποφέρουν, με αθλιότητες και τεχνάσματα τους επαναπροσλαμβάνουν, μέσω του ΕΣΠΑ (χωρίς να τους απασχολούν στο ΕΣΠΑ) ή τους πληρώνουν με τεχνάσματα από αλλού! Αυτοί, εξυπακούεται ότι είναι συγγενείς υπηρετούντων.

Επομένως, για την προστασία του Δημοσίου συμφέροντος θα πρέπει άμεσα:

Να απολυθούν, αυτοί που μπήκαν από το παράθυρο, υπάλληλοι αορίστου χρόνου, χωρίς διαγωνισμό, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μειωμένα προσόντα, αυτοί που παράνομα τους προσέλαβαν, τα μέλη της οικογενειοκρατίας. που αποτελούν κλίκες, «συμμορίες» και τις εστίες διαφθοράς, που είναι και οι αληθινοί επίορκοι. Καμιά νομιμοποίηση τέτοιων παράνομων καταστάσεων.

Να μην την πληρώσουν οι έντιμοι μόνιμοι υπάλληλοι, που οι επίορκοι, υψηλά ιστάμενοι προσπαθούν με τεχνάσματα και μεθοδεύσεις να τους βαπτίσουν, δήθεν ακατάλληλους, ενώ είναι πτυχιούχοι και διορίσθηκαν μετά από συμμετοχή τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Αρκετά ανέχθηκε ο Ελληνικός λαός τον κομματισμό και την οικογενειοκρατία ,που

δεινοπαθεί, εξαιτίας τέτοιων εγκλημάτων.

Να σταματήσει επιτέλους να μηχανορραφεί το κομματικό κράτος και οι επαγγελματίες συνδικαλιστές, για να προστατεύσουν τον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κομματικό στρατό.

Να γίνει εξυγίανση του Δημοσίου, για το Δημόσιο συμφέρον, για την Χώρα μας που έχει γονατίσει από τέτοιου είδους εγκλήματα. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να πράξει το καθήκον της ανεξάρτητα από τις πιο πάνω αντιξοότητες και τις μεθοδεύσεις του κομματισμού.

Χρήστος Κ. Παπαγιάννης

Αθήνα – Παγκράτι

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This