9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Συνοπτική λίστα των βεβαιωμένων οργανώσεων – Εδώ και πέντε (5) χρόνια λειτουργεί στην Αθήνα Μουσουλμανικό τέμενος εμβαδού 2.000 τετραγωνικών μέτρων – Η Ελλάς εάλω…

PROSEFXI-MOUSOULMANON mousoulmanoi-prosefxontai

Το παρόν κείμενο απαριθμεί με συνοπτικό τρόπο τις Ισλαμιστικές οργανώσεις που βεβαιωμένα εδρεύουν στην Ελλάδα καθώς και τις πιθανολογούμενες.

Επίσης παρουσιάζονται σχόλια σχετικά με το βαθμό εξαπλωσής τους στην Ελλάδα.

- Advertisement -

 

– Μουσουλμανική Αδελφότητα

Διαθέτει μια ευμεγέθη εξάπλωση και κυρίως κοινωνική-οικονομική ευρωστία, όπως και εξάπλωση σε πολιτικούς και εκπαιδευτικούς κύκλους.

Η δράση της έγινε εμφανής αππο το 2005 και εντεύθεν όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το “Hellenic-Arabic center for culture and civilization”, Ηροδότου Αττικού 6, Τηλ. 2310514858,.

Το κέντρο αυτό χρηματοδοτήθηκε από το “Europe Trust” το οποίο είναι ελεγχόμενο από την οργάνωση ομπρέλα της Μ.Α. ονόματι “Federation of Islamic Organization in Europe (FIOE)” και επιδοτείται κατά βάση από Σαουδαραβικούς κύκλους.

Παρομοίως ως άνω το 2008 ιδρύθηκε στο Μοσχάτο-Αττικής από το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου “Arab-Hellenic Center for Culture and Civilization” (AHCCC), το ΕΛΛΗΝΟΑΡΑΒΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ με επένδυση 3,4 εκ. Δολαρίων που δόθηκε από Σαουδάραβα επιχειρηματία.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράν,  αρκετοί Ιμάμηδες διαφόρων Μουσουλμανικών κρατών καθώς και αποστολές εκπροσώπων Μουσουλμανικών οργανώσεων από όλη την Ευρώπη.

Το κέντρο έχει συνολικό εμβαδόν 2.000 τ.μ και λειτουργεί και ως χώρος προσευχής και θρησκευτικής λατρείας, άρα ως εκ τούτου η Αθήνα διαθέτει Τέμενος  εδώ και περίπου 5 έτη.

Τόσο το κέντρο στη Θεσσαλονίκη όσο και αυτό του Μοσχάτου ανήκουν στο AHCCC.

Την παρούσα περίοδο η Μ.Α. επεκτείνεται ως ελέχθη ανωτέρω με τη σύσταση ΜΚΟ και λοιπών σωματείων και διεκδικεί δυναμικά να ελέγξει το υπό ανέγερση Τέμενος των Αθηνών μέσω της παρουσίας φίλα προσκείμενων ατόμων προς αυτήν.

Πλέον αυτού επιδιώκει την σύσφιξη των σχέσεων της με πολιτικά κόμματα της παρούσας αντιπολίτευσης.

 

– Μουσουλμανική Αδελφότητα Σύρων

Την παρούσα περίοδο λόγω του πολέμου στη Συρία, παρατηρείται μια περιορισμένης κλίμακας εκστρατεία μέσω “You Tube” που άπτεται των λειτουργιών της Συριακής αντιπολίτευσης και των μελών της που κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα και ανήκουν στη Μ.Α. Σύρων.

 

– Islamic Forum of Europe

Πανευρωπαϊκή  Ισλαμιστική οργάνωση με πολιτικό παρεμβατικό ρόλο, στην Ελλάδα εδρεύουν μικροί πυρήνες με άτομα που σχετίζονται είτε επαγγελματικώς είτε προσωπικώς με τη Μεγάλη Βρετανία -κυρίως Μπαγκλαντεσιανοί.

 

-Jamaat e-Islami (JI)

Η οργάνωση αυτή έχει παρουσία στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών εκ Πακιστάν και αριθμεί περί τα 500 μέλη. Διαπλέκεται με την εν Αθήναις οργάνωση “Islamic Forum of Greece”

 

-Dawat-e Islami

Αριθμεί μερικές εκατοντάδες μέλη, κυρίως Πακιστανούς μετανάστες

 

– Tablighi Jamaat

Η οργάνωση αυτή επικεντρώνεται στη δράση μερικών εκατοντάδων Πακιστανών μεταναστών και επιπλέον δέχεται επισκέψεις Ιμάμηδων που οργανώνουν σεμινάρια θρησκευτικής φύσεως κυρίως στην Αθήνα.

 

– Islami Jamiat-e-Talaba

Μικρός πυρήνας Πακιστανών υπηκόων

 

– Tehrik-e-Jafaria

Οργάνωση Σιιτών Πακιστανών με μερικές εκατοντάδες μέλη και σύνδεση με τις υπόλοιπες Σιιτικές ομάδες στην Ελλάδα όπως και με την Πρεσβεία του Ιράν.

 

– Χεζμπολλαχ

Η Λιβανέζικη Σιιτική οργάνωση και πλέον μέλος της κυβέρνησης του Λιβάνου, διαθέτει παρουσία και εν Ελλάδι, αφανή ως επί το πλείστον λόγω των διεθνών κυρώσεων και των πολλαπλών διεθνών περιπλοκών της.

Το 2007 επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ κατέγραψε την πληροφόρηση ότι στην Αθήνα δρα λαθρεμπορική ομάδα της Χεζμπολάχ που εμπορεύεται παράνομα Προϊόντα καπνού προκειμένου  να χρηματοδοτηθεί το παγκόσμιο δίκτυο της οργάνωσης.

Κατά καιρούς Ελληνικά Μ.Μ.Ε εκτιμούν τη σύνδεση της Χεζμπολάχ με Αριστερίστικα δίκτυα στην Ελλάδα ακόμα και τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ο “Επαναστατικός Αγώνας”.

Μετά το πόλεμου του Λιβάνου το 2006 η όποια παρουσία της Χεζμπολάχ στην Αθήνα έχει καταστεί δυσδιάκριτη.

 

– Hizb ut-Tahrir

Εκτιμάται ότι δρα μικρός πυρήνας οπαδών. Το Γενικό Προξενείο του Ουζμπεκιστάν στην Αθήνα είχε εκδώσει σχετική μελέτη για την επικινδυνότητα  της οργάνωσης (http://www.uzbekistan.gr/hizb.doc) που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της .uzbekistan.gr.

 

– Ανσαρ αλ Ισλαμ

Η οργάνωση αυτή έχει παρακμάσει, εάν και εκτιμάται ότι εξακολουθεί να διαθέτει ενεργά μέλη από την Ιρακινή κοινότητα της Ελλάδος.

 

– Χαμάς

Η οργάνωση αυτή διέθετε αξιόλογη παρουσία αλλά και προβολή μέχρι περίπου το 2008-2010.

Έκτοτε λόγω του πολέμου στη Γάζα, της Ελληνό-Ισραηλινής προσέγγισης όσο και λόγω της έλλειψης κεφαλαίων η δράση της έχει αισθητά μειωθεί, εάν και παραμένει ενεργή με αρκετά μέλη, κυρίως στην Αθήνα.

 

– Σαλαφιστές

Η πλέον γνωστή ομάδα είναι το σωματείο “Ελ Ραχμαν”, που περιλαμβάνει κατά κύριο λόγω Αιγυπτίους και προσήλυτους Έλληνες.

 

– Islamic Research Foundation

Διαθέτει “έμμεση” συνάφεια με εν Ελλάδι οργάνωση

 

– Κίνημα Γκιουλέν

Το “Κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν” διαθέτει παρουσία στην Ελλάδα με πυρήνες και παράτυπα “θρησκευτικά φροντιστήρια” σε Θράκη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

 

– Fatah al Islam

Η οργάνωση αυτή διαθέτει χαλαρούς πυρήνες Λιβανέζων και Παλαιστινίων και χρησιμοποίησε κατά το παρελθόν τη χώρα ως τράνσιτ για τα μέλη της προς την Ε.Ε

 

Εικαζόμενες οργανώσεις-ομάδες

Αλ Σαμπααμ

Αλ Κάιντα

Παλαιστινιακή Τζιχάντ

Ahlus Sunnah wal Jamaah

Hefazate Islam Bangladesh

Bangladesh Khelafat Majlish

Al-Nour Party

Fatah al-Islam

Αυτόνομες ομάδες Ταλιμπάν – Αφγανών

Tanzeem-e-Islami

Jannat Pakistan Party

Jamaat-e-Islami Hind

UKIM

Young Muslim Organisation (YMO)

 

Ιωάννης Μιχαλέτος

Radical Islam Monitor in Southeast Europe, rimse.gr

***

Σημείωση Ε.Θ.

Τι καταλάβαμε από το ανωτέρω κείμενο; Ότι οι Ισλαμιστές Μουσουλμάνοι αυξάνονται και εδραιώνονται στην Πατρίδα μας.

Σε λίγο καιρό, οι Χρισταινοί Έλληνες, θα αποτελούμε μειοψηφία.

Γιατί λοιπόν να φυλάττουμε τα σύνορα, όταν η Ελλάδα έχει ήδη αλωθεί;

Συνειδητοποιεί άραγε κανείς, τα λόγια του μακαρίτη Τουργκούτ Οζάλ που δήλωνε: 

“Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα. – Θα στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους να την κατακτήσουν”.

Αυτό συμβαίνει ήδη στις ημέρες μας.

Σ.Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This