9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Το Ισλάμ αμφισβητεί τις ευρωπαϊκές αξίες

Οι Μουσουλμάνοι μετανάστες αμφισβητούν τις Αξίες του Πολιτισμού μας και θέλουν να μας επιβάλλουν άλλες – Απαιτούν από τις κοινωνίες μας να μετασχηματισθούν στα πρότυπα των δικών τους κοινωνιών απ’ όπου όμως έφυγαν δυναστευόμενοι…

 

mousoulmanoi-galliaΒασικοί πυλώνες του ευρωπαϊκού συστήματος άρχων και αξιών, οι ρίζες του οποίου ανάγονται στα αρχαίο ελληνικό πνεύμα, είναι η ανοχή και ο ανθρωπισμός.

Και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξις του γεγονότος ότι οι ευρωπαϊκές κοινωνίες είναι και ανεκτικές και ανθρωπιστικές, από τον τρόπο με τον όποιο υποδέχονται τους πάσης φύσεως μετανάστες.

- Advertisement -

Οι τελευταίοι μάλιστα τυγχάνουν τέτοιων κοινωνικών παροχών που καταντά να παρασιτούν εις βάρος των φορολογουμένων πολιτών της Ευρώπης.

Και αν το πρόβλημα σταματούσε εκεί, προφανώς δεν θα ηνοχλούντο και πολλοί, εκτός ίσως από τα ακραία στοιχεία, πού υπάρχουν σε κάθε κοινωνία.

Μάλλον με συγκατάβαση θα εσχολιάζετο από τους περισσοτέρους η κουτοπόνηρη προσέγγισις των μεταναστών στην διεκδίκηση παροχών, άλλα και η ακριβής γνώσις τους σε βάθος και με λεπτομέρειες του που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τις καλύτερες κατά περίπτωση συνθήκες.

Σε ποια χώρα θα έχουν την καλύτερη περίθαλψη, σε ποια χώρα «συμφέρει» να γεννήσουν τα παιδιά τους και ούτω καθ’ εξής…

Οι πλείστοι όμως των μεταναστών αυτών και ιδιαιτέρως οι μουσουλμάνοι, δεν αρκούνται στην εκμετάλλευση της ανεκτικής αφέλειας των ευρωπαϊκών κρατών.

Απεναντίας αμφισβητούν τις αξίες τού πολιτισμού μας και θέλουν να μας επιβάλλουν άλλες!

Απαιτούν από τις κοινωνίες μας να μετασχηματισθούν με πρότυπα τις δικές τους.

Τις κοινωνίες από τις οποίες αυτοί έφυγαν δήθεν δυναστευόμενοι από πολιτική καταπίεση ή από οικονομική ανέχεια.

Παρατηρώντας την αυξανόμενη επιρροή των μουσουλμάνων στην εξαιρετικά ανεκτική κοινωνία της Βρετανίας, θα έπρεπε να περιμένει κανείς ότι θα υπάρξουν παρατράγουδα.

Μπορεί να μη χωράει στο μυαλό ενός καλοπροαίρετου ανεκτικού Ευρωπαίου ότι θα βλέπαμε αποκεφαλισμό στρατιώτου εν μέση οδώ, άλλα από την στιγμή κατά την όποια υποβαθμίζεται και αυτός ο εορτασμός των Χριστουγέννων για να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι κάτοικοι του Λονδίνου, έπρεπε να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ότι η πολιτισμική μας ταυτότητα αντιμετωπίζει πραγματικό πόλεμο τον όποιο μέχρι στιγμής τον χάνει…

Η χριστιανική θρησκεία (υπό οιοδήποτε δόγμα) αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Άλλωστε οι αρχές της ανοχής και του ανθρωπισμού είναι και κατ’ εξοχήν χριστιανικές.

Στις αρχές αυτές τις όποιες μέχρις υπερβολής εφαρμόζουν προς όφελος των μεταναστών, οι τελευταίοι αντιπαραθέτουν την ισλαμική μισαλλοδοξία, την βία και το φυλετικό μίσος, περιβεβλημένο μάλιστα τον μανδύα του ιερού πολέμου.

Έχουμε φθάσει μάλιστα σε τέτοιο σημείο πολιτισμικής ήττας, που απλή επισήμανσις αυτής της καταστάσεως καταγγέλλεται ως ρατσιστική.

Και θέλουμε και νόμους που να κατοχυρώνουν αυτόν τον περιορισμό βασικών ατομικών ελευθεριών των πολιτών μας!

Καλόν θα ήτο ο υπουργός της Δικαιοσύνης και οι συμμεριζόμενοι τις απόψεις του, συνοδευόμενοι από κάποιον άραβομαθή, να περιδιαβάσουν τις περιοχές των Αθηνών, όπου κατοικούν μουσουλμάνοι ή ακόμη περισσότερο τις παρυφές των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων τους.

Θα διαπιστώσουν τότε τους στόχους και τις πραγματικές προθέσεις αυτών που τυγχάνουν τής κοινωνικής και άλλης προστασίας την οποία πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Η δράσις οδηγεί σε αντίδραση.

Η βία την οποία φέρνουν μαζί τους οι μουσουλμάνοι οδήγησε την αστυνομία μιας εξαιρετικά ανεκτικής χώρας, όπως η Σουηδία, να αντιμετωπίζει πολυήμερες ταραχές με ευημερούντες μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι απλώς αμφισβητούν την δικαιοδοσία της να αντιμετωπίσει παρανόμως οπλοφορούντα ομόθρησκο τους.

Το παράδειγμα της Σουηδίας αποδεικνύει ότι η μεγάλη πλειονότης των μεταναστών ακόμη και αν αντιμετωπίζεται με όρους απολύτου ανοχής και κοινωνικής πρόνοιας αδυνατεί να ενσωματωθεί στις κοινωνίες μας.

Δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά. Άλλωστε αμέσως μετά την απεχθή δολοφονία τού στρατιώτου στο Λονδίνου, σημειώθηκε ανάλογη απόπειρα στο Παρίσι!

Πολλά ακόμη περιστατικά βίας εις βάρος Ευρωπαίων φορολογουμένων πολιτών βλέπουν το φως της δημοσιότητος, άλλα ουδείς κάνει τον κόπο να τα μελετήσει, να αναλύσει και να τα αναδείξει. Και αν το επιχείρηση κανείς, αυτομάτως καταγγέλλεται ως ρατσιστής.

Ακόμη και στην χώρα μας και χωρίς να έχει ψηφισθεί ακόμη ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός» νόμος!

Το θέμα είναι βαθύτερο. Έχει να κάνει με την ίδια την υπόσταση του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου.

Το οποίο οι μουσουλμάνοι αμφισβητούν. Και με λόγους και με βίαιες πράξεις.

Ευθ. Π. Πέτρου

ΕΛΑΝΚΟ

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Νερά αχαρτογράφητα τα… Ελληνοτουρκικά

Την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, γίνεται η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Προβληματισμό όμως προκαλούν οι δηλώσεις...

More Articles Like This