9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, April 17, 2024

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Αγώνας ενάντια στο χρόνο

Για την εκπλήρωση των Γηπεδικών προδιαγραφών για την Ευρώπη

gipedo

Δεν ετέθη ποτέ θέμα σχετικά με την συμμετοχή του Εθνικού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς, μια επιτυχία που με τόσο κόπο και ιδρώτα κατέκτησε η ομάδα. Η συμμετοχή όμως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέρνει αυτόματα στο προσκήνιο υψηλές προϋποθέσεις και απαιτήσεις, με βασικότερη όλων το θέμα του γηπέδου, το οποίο την δεδομένη στιγμή αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο της διοίκησης της ομάδας.

Το κλειστό γήπεδο της Αλεξανδρούπολης αποτελεί κοινό μυστικό πως είναι πεπαλαιωμένο, φορτωμένο και καταπονημένο λόγω των πολλών αθλημάτων που κάνουν χρήση του.

- Advertisement -

Οι άνθρωποι του Εθνικού έχουν εντοπίσει τις παρεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν, με τον χρόνο βέβαια να πιέζει ασφυκτικά, καθώς κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα το επιθεωρήσει τέλη Ιουνίου.

Εκτός από την χωρητικότητα, η οποία πρόκειται για το μεγαλύτερο αγκάθι, χρειάζονται μεγάλες τροποποιήσεις στα αποδυτήρια, τα ηχητικά συστήματα και τις προδιαγραφές σε διαδικτυακές συνδέσεις για την εξυπηρέτηση των δημοσιογραφικών καλύψεων.

Για ακόμη μια φορά επανέρχεται στο προσκήνιο το πάγιο αίτημα των ανθρώπων του βόλεϊ της πόλης για ένα γήπεδο αποκλειστικά για το αγαπημένο τους άθλημα, το οποίο, εκτός των άλλων, αποτελεί και τον καλύτερο πρεσβευτή του νομού στην χώρα και όχι μόνο.

 

spot_img
spot_img
Wednesday, April 17, 2024

Latest News

Απαράδεκτες οι υποδομές στο Τελωνείο Κήπων

Αποθαρρυντική η εικόνα της Ελλάδος - Μόνιμο πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού Στο ίδιο έργο θεατές, ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο, oι...

More Articles Like This