9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

Τούρκοι μισθοφόροι, Τσετσένοι και Σαλαφιστές, κατέσφαξαν στη Συρία, ένα ολόκληρο χωριό Ορθοδόξων Χριστιανών – Ο δήθεν απελευθερωτικός πόλεμος κατά του Προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ

gkourougk-2 siria

Για να ξεπλύνουν την ήτα που υπέστησαν στην Κουσέιρ της Συρίας ισλαμιστές παλιάνθρωποι δήθεν επαναστάτες που μάχονται κατά του καθεστώτος Ασάντ, αποτελούμενοι από δολοφόνους μισθοφόρους Τούρκους και Τσετσένους έσφαξαν ένα ολόκληρο χριστιανικό χωριό αθώων.

Προφανώς βασιζόμενοι πάνω στους στίχους του Κορανίου που μόνοι τους ερμηνεύουν όπως θέλουν θέλω να πιστεύω :

- Advertisement -

«Και γιατί να μη πολεμήσετε υπέρ του ΑΛΛΑΧ και για τους αδύνατους, και για τους αδικημένους που είναι και άποροι άνδρες και γυναίκες και παιδιά που κραυγάζουν; “Κύριε μας! Σώσε μας απ’ αυτό το χωριό που οι κάτοικοι του είναι άδικοι, και στείλε μας, από κοντά Σου, κάποιον προστάτη, κάποιον υποστηρικτή.» ( Κοράνι 4:75)

Ξεκλήρισαν όλο το χωριό al-Duvair στα σύνορα Συρίας με τον Λίβανο και έσφαξαν με μανία ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά πολλά από αυτά νεογέννητα για να εκδικηθούν την ήττα τους.

Προφανώς στηριζόμενοι πάνω στους στίχους του Κορανίου που όπως αυτοί ερμηνεύουν:

«Πολεμάτε τους ώσπου να μην σας καταδιώξουν στην ειδωλολατρία και να υπερισχύσει η Πίστη στον ΑΛΛΑΧ. Αν όμως σταματήσουν τη δράση τους, τότε μην κάνετε πόλεμο παρά ενάντια στους αδίκους» ( Κοράνι 2:193)

Οι ένοπλοι αντάρτες που συνεργάζονται με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) εισέβαλαν στο χωριό και το πλημμύρισαν στο αίμα, πριν προλάβει να επέμβει ο συριακός Στρατός για να γλιτώσει τον κόσμο.

350 δήθεν επαναστάτες μαζί με μισθοφόρους βάρβαρους Τούρκους, Τσετσένους και Σαλαφιστές όλοι παλιάνθρωποι Ισλαμιστές μπήκαν στο χωριό άρχισαν να σπάνε πόρτες και πυροβόλησαν μέσα στα σπίτια αδιακρίτως.

Δεν τους έφτασε όμως αυτό, όσοι τόλμησαν να γλιτώσουν τους πήγαν στην πλατεία και τους εκτέλεσαν μέχρι τον τελευταίο.

Το μόνο που πρόλαβε να κάνει ο Συριακός στρατός ήταν να προλάβει όσους κακοποιούς μπορέσει και να σκοτώσει μόνο δέκα από τους μισθοφόρους, η καταμέτρηση των θυμάτων του χριστιανικού χωριού δεν έχει αρχίσει ακόμα για να ανακοινωθεί επίσημα ο αριθμός των αθώων θυμάτων από τα χέρια άνανδρων κακοποιών Ισλαμιστών.

Φαίνεται ότι αυτά τα καθάρματα ξέχασαν την σελίδα στο Κοράνι τους που λέει : «Και να πολεμάτε για χάρη του ΑΛΛΑΧ όσους σας πολεμούν, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια, γιατί ο ΑΛΛΑΧ δεν αγαπά τους παραβάτες.» (Κοράνι 2:190)

Από το 2011 στην Συρία Χιλιάδες Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί με απάνθρωπο τρόπο από τους ισλαμιστές αντάρτες, γιατί όπως συζητείται έντονα στην Ευρώπη ο εμφύλιος δήθεν απελευθερωτικός πόλεμος είναι εάν καλά οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Χριστιανικού στοιχείου στην περιοχή για να γίνει η Συρία πλήρως ισλαμικό κράτος.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που επιθυμούν διακαώς την πτώση του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Ο Άσαντ ως Αλεβίτης δεν είναι φανατικός μουσουλμάνος και είναι ανεκτικός προς τους Χριστιανούς άρα θεωρείται από τους Ισλαμιστές ένα μεγάλο εμπόδιο για την εγκαθίδρυση ενός ακόμη Ισλαμικού κράτους στην περιοχή.

Αυτό το γεγονός απλά θα προστεθεί στα εγκλήματα των ισλαμιστών ανά τον κόσμο τα οποία είναι πολλά και θα γίνουν περισσότερα γιατί η άθλια αυτή θρησκεία αυτό πρεσβεύει και σε αυτό προτρέπει τους πιστούς της να σκοτώνουν τους άπιστους μη ισλαμιστές σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο.

Η ανταμοιβή για όσους σκοτώσουν και εκτελέσουν, ρύζι και μέλι στον ψεύτικο παράδεισο που έχουν κατασκευάσει και μεταδίδουν στους άβουλους που χρησιμοποιούν για στρατιώτες και ανάμεσα τους ανήλικα παιδάκια που γίνονται ανθρώπινες βόμβες για να εξυπηρετήσουν μια αιμοσταγή θρησκεία.

Όσο περνάνε τα χρόνια οι γυναίκες των ισλαμιστών γεννάνε σαν κουνέλες και ποντίκια και σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Ευρώπη και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ισλαμιστών σε όλα τα εδάφη της Ευρώπης και της Αμερικής, θα κυριαρχήσουν με σχέδιο τα επόμενα 50 χρόνια χρησιμοποιώντας πάντα την βία γιατί ερμηνεύουν το κοράνι όπως θέλουν ορισμένοι κακοποιοί ηγέτες τους.

Κώστας Βουκελάτος

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Η ΘΡΑΚΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ 12%

Διορθώνεται η αδικία μιας δεκαετίας, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έκρινε αντισυνταγματικά την ενίσχυση...

Πρωτοπόρος η Ορεστιάδα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ο πρώτος σταθμός φόρτισης για ηλεκτροκίνητα οχήματα εγκαταστάθηκε και λειτουργεί

ΕΦΙΠΠΟΣ ΑΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την ιστορική εκείνη ημέρα που πήρε η πόλη...

Φτάνουν πια οδυρμοί και μεγάλα λόγια

Πού είναι τα αντίμετρα κόντρα στην έπαρση και αλαζονεία του Σουλτάνου; - Πού είναι οι Χριστιανοί ηγέτες της Δύσεως;

Σε απόγνωση οι έμποροι-καταστηματάρχες Διδ/χου

Κατά 50% είναι μειωμένη η κίνηση σε σύγκριση με την περσινή χρονιά – Συνεχίζουν όμως να τηρούν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας στα...

More Articles Like This